ΚΟΥΙΖ – Ποια κούκλα Ελληνίδα πολιτικός έπαιξε δίπλα στη Βλαχοπούλου

Είναι μια από τις αγαπημένες γυναίκες της πολιτικής σκηνής για το «tms», ασχέτως του κόμματος στο οποίο ανήκει. Εχει φινέτσα, στιλ, αντίληψη, οξυδέρκεια και υψηλού επιπέδου μόρφωση. Αν και ξανθιά, ποτέ δεν σκεφτόταν σαν… «ξανθιά». Δεν είναι τυχαίο ότι παρά το γεγονός ότι ήταν μια από τις πιο όμορφες κοπέλες της εποχής της, την κέρδισε η δικηγορία και η πολιτική. Και έκανε λαμπρή καριέρα. Πρόλαβε, όμως, πολύ νωρίς, να κερδίσει τίτλο σε καλλιστεία, ακόμη και να παίξει δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου.

bo_rena

Ο λόγος γίνεται για την πάντα όμορφη και φινετσάτη ευρωβουλευτίνα της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ. Την Ελληνίδα πολιτικό έχουν κερδίσει οι Βρυξέλλες, αφού «κατέχει» πλέον ένα από τα έδρανα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Η παρουσία της, όπως και προηγουμένως στην ελληνική Βουλή και καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, πάντα μαγνητίζει. Είναι μια από τις κυρίες της ελληνικής πολιτικής σκηνής που συνδυάζει την εμφάνιση με τη νοημοσύνη, τη δυνατότητα ανάλυσης, ευφράδειας λόγου και τη ευγένεια. Για αυτό και είναι αποδεκτή τόσο από τους φίλους όσο και από τους πολιτικούς «αντιπάλους» της.

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ σε πολύ νεαρή ηλικία πρωταγωνίστησε δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου. Το 1972 έπαιξε στην ταινία «Η Ρένα είναι όφσάιντ». Το κινηματογραφικό της φλερτ με τον Νίκο Γαλανό θα μείνει αξέχαστο σε όλους μας. Στην ίδια ταινία του Αλέκου Σακελλάριου, μεταξύ άλλων, είχαν παίξει ο Δημήτρης Νικολαϊδης και ο Βασίλης Τσιβιλίκας.

https://www.youtube.com/watch?v=upKOAsZgrDE

Η ταινία αυτή συμπεριλαμβάνεται σε αυτές του ελληνικού κλασικού κινηματογράφου που, διαχρονικά, θα μας προσφέρουν γέλιο. Οσες φορές και αν την δούμε, είναι μέσα σε αυτές που θέλουμε ευχάριστα να απολαύσουμε.

Πολλά περισσότερα στο topmodels.gr

Δείτε:

http://www.topmodels.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%b4%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb/

 

http://www.topmodels.gr/%ce%bb%ce%ac%ce%bc%cf%88%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-wearable-technology-%ce%b7-usa-team-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%b1%ce%b3%cf%8e/