Κουκάς: «Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Στην πρώτη του εμφάνιση στην Α2, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων ξεκίνησε με το… δεξί παίρνοντας το «διπλό» επί του Αμύντα δείχνοντας από την πρώτη κιόλας αγωνιστική ότι η ομάδα ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Ενας εκ των βασικών μελών του συλλόγου, ο Γιώργος Κουκάς όπου φοράει για δεύτερη χρονιά τη “πράσινη” φανέλα μίλησε για την πρώτη νίκη απέναντι στον Αμύντα, αλλά και για την εμφάνιση στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ.

Aρχικά αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία αλλά και του Διαγόρα, κόντρα στην ΑΕΚ για το Kύπελλο Ελλάδος: “Το αντιμετωπίσαμε σαν παιχνίδι προετοιμασίας για το πρωτάθλημα, αλλά παρ’ όλ’ αυτά ήταν μια ιστορική στιγμή για το Διαγόρα να αντιμετωπίζει τη κάτοχο του Κυπέλλου και του Chapmions League, ελπίζω να επαναληθφεί και να ακολουθήσουν ανάλογες επιτυχίες”.

Σχετικά με την επιτυχημένη πορεία του Διαγόρα και το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει: “Το πιό σημαντικό στοιχείο είναι η οικογενειακή κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητές και παίκτες”.

Kλείνοντας μίλησε για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους της νέας σεζόν: “Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα όπου έχουμε στόχο να τερματίσουμε όσο πιό ψηλά γίνεται, διότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Όσο αφορά τους προσωπικούς μου στόχους είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα για να έχει μια επιτυχημένη σεζόν”.