Κουκουζέλης: “Για την αξιοπρέπειά μας”

koukouzelhsΓια δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, η Νίκη Αμαρουσίου θα ταξιδέψει στην πανέμορφη Κρήτη, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (Κυριακή 3/4, 17:00) τον σκληροτράχηλο και αξιόμαχο Εργοτέλη, στο Λίντο.

Η αποστολή  θα “πετάξει” αυθημερόν για Κρήτη, χωρίς να λείπουν τα μικροπροβλήματα, καθώς η συμμετοχή του Θωμά Θωμόπουλου θα κριθεί την τελευταία στιγμή, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Για την αυριανή (3/4) αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Χρυσόγελου, Δημήτρης Κουκουζέλης, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr, υπογράμμισε:

“Γνωρίζουμε, πλέον, ότι οι περισσότερες ελπίδες μας για παραμονή στην Β’ Εθνική έχουν “εξανεμιστεί” και ότι για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να εξαντλήσουμε τα όποια περιθώρια μας έχουν απομείνει. Παρ’ όλα αυτά, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε κάθε αγώνα μέχρι τέλους, να μην τα παρατήσουμε οποιαδήποτε κι αν είναι η εξέλιξη και -κυρίως- να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας, σεβόμενοι τόσο τους εαυτούς μας, όσο και το πρωτάθλημα.

Φυσικά, ο Εργοτέλης είναι ένας εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος και ειδικά μέσα στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ δυνατός. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι με εξαίρεση τον Αμύντα όλες οι υπόλοιπες ομάδες, μέσα στο Λίντο, είτε έχουν ηττηθεί, είτε έχουν επικρατήσει με τα… χίλια ζόρια. Συν τοις άλλοις, “καίγεται” για τη νίκη, διότι έχει πολλές πιθανότητες παραμονής. Ωστόσο, απ’ την πλευρά μας, θέλουμε να εμφανίσουμε το καλό μας πρόσωπο, να φανούμε ανταγωνιστικοί, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για να επιστρέψουμε με το διπλό από την Κρήτη…”.