Κουκουζέλης: «Ζητούμενο οι νίκες, φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα»

koukouzelhs_2Να… τριτώσει τις νίκες της, μετά τα επιτυχή αποτελέσματα με Πανναξιακό και Σαντορίνη, θα επιδιώξει την προσεχή Κυριακή (6/11, 17:00) η Νίκη Αμαρουσίου, στο κλειστό της Κοκκινιάς, όπου θα φιλοξενήσει τον μαχητικό Λοκρό Αταλάντης.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την αναμέτρηση με το “νεοφώτιστο” Λοκρό, ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Χρυσόγελου, Δημήτρης Κουκουζέλης, υπογράμμισε: “Η προετοιμασία εν όψει του ματς με τον Λοκρό Αταλάντης, αν και προβληματική λόγω των μικροτραυματισμών, ολοκληρώθηκε και είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ευελπιστούμε ότι θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι ώστε να συνεχίσουμε με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μία ομάδα “νεοφώτιστη” μεν, αλλά σκληροτράχηλη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική, που κυνηγάει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Απ’ την πλευρά μας, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της κατηγορίας, η οποία έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Φυσικά και το ρόστερ μας χρειάζεται χρόνο μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού είναι ολοκαίνουριο και πολύ νεανικό. Γι’ αυτό και το ζητούμενο -ανεξαρτήτως της απόδοσης, που φυσιολογικά παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα- είναι οι νίκες… Οι νίκες, που θα θας εξασφαλίσουν τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και από ‘κει και πέρα να έχουμε τα περιθώρια για να κοιτάξουμε και ψηλότερα…”.