Κουκουλάς: «Θα το διασκεδάσουμε»

Ο Πύργος κινείται σε ρυθμούς μπάσκετ, αφού σε όλη την πόλη πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του All star game. Την αυλαία θα ανοίξουν οι… μικροί με το παιχνίδι των U20 με U22. Στην ομάδα των …πολύ μικρών παρευρίσκεται για πρώτη φορά ο Μανώλης Κουκουλάς και όπως είναι φυσικό η συμμετοχή του αυτή τον χαροποιεί ιδιαίτερα.

Είναι η πρώτη μου συμμετοχή και αυτό που δίνει μεγάλη χαρά. Περνάμε πολύ όμορφα», αναφέρει αρχικά ο φόργουορντ του Ηλυσιακού και συνεχίζει μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι. «Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι γιατί όλοι μεταξύ μας είμαστε και θα το διασκεδάσουμε. Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε καλές εντυπώσεις και να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε θέαμα για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος. Αλλωστε, πρόκειται για μία γιορτή».

Μπορεί το σημερινό (12/3) παιχνίδι να είναι γιορτή αλλά όπως είνια φυσικό και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Ποιος θα είναι αυτός που θα χαρεί στο τέλος; «Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει αλλά το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Σαφώς και το πλεονέκτημα το έχουν τα παιδιά γιατί είναι πιο έμπειρα».

Τώρα το κατά πόσο η συμμετοχή του στο Αll star game θα. υπολογιστεί από τον Ηλυσιακό; «Δεν νομίζω να έχει καμία σημασία. Δεν κερδίζεις από αυτή τη διοργάνωση χρόνο συμμετοχής.  Είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό».