Κουπίδης: «Ετοιμοι για να πάρουμε ότι μας αναλογεί»

Μια ακόμα πολύ δύσκολη μάχη περιμένει την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Δούκα. Οι «μπλε» του Γιάννη Γιαννόπουλου αντιμετωπίζουν στο Χολαργό.

Μια αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν τον πρώτο λόγο ωστόσο και ο ΑΣΕΔ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να “καταθέσει τα όπλα”. Ο Χολαργός είναι μια ομάδα που θέλει εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος και μέχρι στιγμής μετρά έξι νίκες και μόλις μια ήττα.

Κουπίδης: “Να περιορίσουμε τα ατού του Χολαργού”

Στον Δούκα γνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης αλλά και τις παγίδες που κρύβει όμως όπως επισημαίνει και ο έμπειρος Θέμης Κουπίδης, όλοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν ότι τους αναλογεί από το παιχνίδι. 

Μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για να πάρουμε ότι μας αναλογείΟ αντίπαλος μας βασίζεται κυρίως στο περιφερειακό σουτ για αυτό και θέλουμε να τον περιορίσουμε αφού εαν βρεθεί σε καλή ημέρα τότε το έργο μας θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.

Πιστεύω ότι εάν από το ξεκίνημα καταφέρουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, πιέσουμε με την άμυνα μας τον Χολαργό και πάρουμε από αυτή ρυθμό και στην επίθεση, τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες να καταφέρουμε κάτι θετικό. Το σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Βαθμολογικά δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε όμως αναζητούμε μια μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει και στον τομέα της ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε”.