Κουπίδης-Τσιότρας: «Δύσκολη πρεμιέρα»

Δύσκολη αποστολή έχει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Δούκα που το Σάββατο (07/10) ρίχνεται στη “μάχη” του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Γιάννη Γιαννόπουλου θα υποδεχτεί στις 17.00 την ομάδα του Παπάγου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο οι “μπλέ” θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με νίκη μέσα στο “σπίτι” τους.

ΚΟΥΠΙΔΗΣ: “ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ”

Ο έμπειρος Θέμης Κουπίδης μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση και μεταξύ άλλων επεσήμανε:

“ Όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και κρύβουν παγίδες καθώς οι ομάδες είναι ακόμα άγνωστες για τους αντιπάλους τους και έτσι πολύ συχνά υπάρχουν εκπλήξεις. Εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όπως επίσης και τις αδυναμίες μας όμως θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 αγωνιστικά λεπτά και να βγάλουμε ενέργεια και ενθουσιασμό στο παιχνίδι μας.

Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία της ομάδας άργησε να ξεκινήσει και ουσιαστικά όλοι μαζί έχουμε δουλέψει μια εβδομάδα όμως είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

ΤΣΙΟΤΡΑΣ: “ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ”

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Τσιότρας τόνισε:

“Οπως κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος έτσι και η φετινή κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες καθώς οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στα πρώτα σταδια της προσαρμογής τους. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε διάθεση και θέληση.

Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τα τελευταία χρόνια, το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και η κάθε εντός έδρας νίκη είναι πολύ σημαντική. Ξεκινάμε λοιπόν το Σάββατο, κόντρα στην ομάδα του Παπάγου και περιμένουμε να έχουμε στο πλευρό μας και τους φιλάθλους μας”.

ΔΕΙΠΝΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Στο μεταξύ, παίκτες, προπονητής και μέλη της διοίκησης δείπνησαν το βράδυ της Πέμπτης όλοι μαζί στην παραδοσιακή ταβέρνα “ο Μαζωμός” στο Μαρούσι.

Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου, Θεόφιλος Βάτης και ο ταμίας της ομάδας,Απόστολος Κατσαρός ευχήθηκαν στο τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και καλή επιτυχία στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Α.Σ. Παπάγου.