Κουστένης: «Να κάνουμε το βήμα παραπάνω…»

Με ντέρμπι και μάλιστα γειτονικό ξεκινάει η σεζόν για τον Μανδραϊκό καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό. Ο Τζίμης Κουστένης και  ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος μίλησαν εν όψει της αναμέτρησης με την αρχή να κάνει ο προπονητής της ομάδας. 

«Εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής σεζόν 2018-19 θα ήθελα πρωτίστως να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία στους αθλητές ,προπονητές και παράγοντες των ομάδων. Στην ομάδα μας τον Μανδραϊκό να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να κάνουμε το βήμα παραπάνω που θα μας καθιερώσει ακόμα περισσότερο στο χώρο του μπάσκετ. Το πρωτάθλημα που ξεκινάει την Κυριακή αποτελεί ένα μαραθώνιο και όπως σε κάθε μεγάλο ταξίδι έτσι και τώρα καλούμαστε να κάνουμε το πρώτο από τα τριάντα συνολικά βήματα που χρειάζονται ως το τέλος, όπου πιστεύουμε όλοι μαζί ομάδα, διοίκηση και κόσμος θα ανταμειφθούμε για την προσπάθειά μας. Γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες που έχουν τα ντέρμπι τα οποία πέραν των όποιων τεχνικών αναλύσεων κρίνονται από στοιχεια όπως η θέληση, η διάθεση, το πάθος, το πόσο θέλει κάποιος το ματς , ποιος θα πάει πρώτος στην μπάλα ή θα διεκδικήσει ένα ριμπάουντ θα κάνει ένα καλό σκριν ή θα ”βγάλει ” μία καλή άμυνα “. Καλούμε τον κόσμο να έρθει την Κυριακή να δει ένα παραδοσιακό ντέρμπι της Δυτικής Αττικής.

Από τη δική του πλευρά ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος, ανέφερε. «Καταρχάς να ευχηθούμε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία σε όλους. Ξεκίνημα την προσεχή Κυριακή για την ομάδα μας με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο σε ένα τοπικό ντέρμπι που απο μόνο του προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είμαι ευτυχισμένος που διατελώ αρχηγός της την 3η χρονιά της ομάδας στη B EΘNIKH όπως και δική μου στην ομάδα . Φέτος έχει γίνει αλλαγή στο 80% του ρόστερ προσθέτοντας νεανικότητα, αθλητικότητα και ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Έχουμε έναν σπουδαίο.προπονητή και άνθρωπο ο οποίος έχει συνδυάσει την εμπειρία με τον ενθουσιασμό στο ρόστερ που επέλεξε. H διοίκηση του MANΔPAΪΚΟΥ αποτελεί ευτυχία για μένα και για όποιον άλλον βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας καθώς ο σύλλογος λειτουργεί σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα με φερεγγυότητα και αξιοπιστία.

Tην Κυριακή καλώ όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την αρχή της προσπάθειάς μας τους προσκαλώ κάθε Kυριακή στο γήπεδο εντός η εκτός έδρας γιατί χρειαζόμαστε πραγματικά την στήριξή τους! εύχομαι να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και να είναι σίγουροι ότι εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να φτάσουμε στη νίκη. O στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα μια θέση στη τετράδα αλλά τα λόγια είναι περιττά . Όλα κρίνονται κάθε Kυριακή στο γήπεδο. Kλείνοντας θέλω να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση και ξανά στα γήπεδα σε ένα παίκτη του ΠANEΛEYΣINIAKOY το ΓIΩPΓO MΠAΛA Kαθώς αποτελεί ένα στενάχωρο για όλους το συμβάν αυτό. AΣ APXIΣEI O MAPAΘΩNIOΣ».