Στους τέσσερις 2 εικοσάδες χωρούν

ball-periergiΚλειστά παραμένουν τα φώτα στα γήπεδα του 2ου ομίλου νότου και αυτό γιατί όλο και λιγοστεύουν τα ματς του. Aπό την πεντάδα αναμετρήσεων που αισίως ξεκίνησε, έφτασε τη 17η αγωνιστική να γεμίζει τις Κυριακές του με μόλις δυο. ο λόγος γιατί η μια ομάδα μετά από την άλλη αποφασίζει να δώσει τέλος στα βάσανα που της γεννούν τα ταξίδια.

Έτσι τη συγκεκριμένη αγωνιστική εικοσάρηδες κατέληξαν οι κρητικοί της κατηγορίας, οι οποίοι χωρίς να φορέσουν τις φανέλες τους πανηγύρισαν νίκες. Από την άλλη όμως κάποιες ομάδες χρειάστηκε να ετοιμάσουν βαλίτσες και αύριο 16/3 να αγωνιστούν για να κατακτήσουν το έπαθλο τους. η μια είναι η αήττητη της Γ’ εθνικής η οποία πέταξε στη Χίο για να προσθέσει και αλλά βαγόνια στο «τρένο» της, 6 στάσεις πριν από τον τελευταίο της σταθμό. Πιο μικρή διαδρομή θα διανύσει η Πεύκη, η οποία θα παλέψει στο Κερατσίνι.

Οι γηπεδούχοι βέβαια αναμένεται να μην φανούν καλοί οικοδεσπότες εντός παρκέ καθώς σε περίπτωση ήττας εκτός από βαθμολογική απώλεια, θα χάσουν και τη δεύτερη θέση.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Κυριακή 16 Μαρτίου
Φάρος Κερατσινίου-Πεύκη (Κερατσινίου, 17.00)
Εργοτέλης-Περάματος Ερμής 20-0
Βούρειος Χίου-Κύμη (Χίου, 14.00)
Γέρα-Ηροδοτος 0-20

Σάββατο 15 Μαρτίου
Χαλάνδρι-Κρόνος Αγ. Δημ. 67-75