Κουτσούκος: «Βασικός στόχος η παραμονή»

Μία δύσκολη έξοδο στη Νέα Κηφισιά έχει μπροστά του ο Εσπερος και ο Αλέξανδρος Κουτσούκος μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου αναφέρθηκε στον αγώνα, αλλά και το στόχο των πατρινών λέγοντας. «Ο βασικός στόχος της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η παραμονή, με τους Νέους θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η».

Είσαι ικανοποιημένος από την πορεία του Έσπερου ΑΟΠΑ και των Νέων σε Γ’ Εθνική και Α1 Κατηγορία ΕΣΚΑ-Η αντίστοιχα;

«Και οι δύο ομάδες έχουν διανύσει καλή πορεία αναφορικά με τους στόχους που έχουν τεθεί. Όμως υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης για ακόμα καλύτερη συνέχεια».

-Τα δυο πρωταθλήματα σε σχέση με πέρυσι τί διαφορές έχουν;

«Θεωρώ ότι φέτος είναι πιο ανταγωνιστικά και πιο ποιοτικά σε σχέση με πέρυσι. Ειδικότερα η Γ’ Εθνική με την παρουσία παικτών όπως οι Φώτσης, Τσάμης, Γκαγκαλούδης έχει αλλάξει επίπεδο. Αυτοί οι παίκτες μας δίνουν, σε εμάς τους νεαρούς, επιπλέον κίνητρο για να γίνουμε καλύτερα και να τους αντιμετωπίσουμε».

-Ο προσωπικός σου στόχος;

«Θέλω να αποκτώ συνεχώς εμπειρίες, να γίνομαι καλύτερος και να δίνω κάθε φορά το 100%. Έτσι θα μπορώ να βοηθάω τόσο τον Έσπερο ΑΟΠΑ όσο και τους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

– Το σχόλιό σου για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Κηφισιά και Απολλωνιάδα;

«Είναι εξίσου δύσκολα παιχνίδια. Με τον Έσπερο ΑΟΠΑ θα έχουμε μία καλή ευκαιρία να κάνουμε διπλό που θα μας δώσει ανάσα στη βαθμολογία. Με τους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ Θα αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο Απολλωνιάδα και παίζοντας στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια για να διεκδικήσουμε την νίκη».

-Τα προγνωστικά σου για τα δύο πρωταθλήματα για άνοδο και υποβιβασμό;

«Ξεκινώντας από τη Γ’ Εθνική θεωρώ ότι φαβορί για την άνοδο είναι το Αιγάλεω, με την Μεγαρίδα και τον Ιωνικό ΝΦ να ακολουθούν. Αντίστοιχα, στην Α1 Κατηγορία ΕΣΚΑ-Η Παναχαϊκή και Αίολος θα παλέψουν για την άνοδο. Όσον αφορά τον υποβιβασμό από τη Γ’ Εθνική, τα πράγματα είναι ακόμη πολύ ρευστά και υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή, μεταξύ αυτών και εμείς. Στην Α1 Κατηγορία ΕΣΚΑ-Η, Νίκη Προαστείου και Προφήτης Ηλίας έχουν μείνει αρκετά πίσω και θα πρέπει να καλύψουν μεγάλη απόσταση για να αποφύγουν τον υποβιβασμό».