Κουφός: «Η μεγαλύτερή μας νίκη»

Το πολυπόθυτο «διπλό» ήρθε για το Ρέθυμνο επί του Πανελευσινιακού παραμένοντας έτσι, στο κυνήγι της ανόδου. Οι δύο βαθμοί δεν ήταν το μόνο ευχάριστο για τον Στέργιο Κουφό, αφού η ομάδα του πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

«Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Πανελευσινιακού, για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν, που είναι μία από τις καλύτερες στα φετινά εκτός έδρας μας παιχνίδια. Στο αγωνιστικό κομμάτι εμφανιστήκαμε πολύ διαβασμένοι στο παιχνίδι μας, ενώ παράλληλα ήμασταν και πολύ ανταποκρίσιμοι όταν χρειάστηκε και σε ότι κι αν χρειάστηκε στο ματς », ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός των Κρητικών και συνέχισε:

«Η εικόνα μας ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη, από αυτή που δείξαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Αργους, πριν από μία εβδομάδα. Επαιξε ρόλο η τακτική που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε, καταφέρνοντας να περιορίσουμε σε μεγάλο βαθμό τον Κακλαμάνο και μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του με τους αιφνιδιασμούς».

Στη συνέχεια, ο Στέργιος Κουφός αναφέρθηκε στην απόδοση των παικτών του: «Παράλληλα, είχαμε σε πολύ καλή ημέρα τον Χαρισμίδη, ενώ σημαντική ήταν και η αποτελεσματικότητα του Μαγκουνή, αλλά κρίσιμα τρίποντα πέτυχαν και οι Κυριακόπουλος, Κούμουλος. Τα παιδιά γενικότερα, έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε παιχνίδι ειδικών συνθηκών, όταν είναι συγκεντρωμένοι και πιστοί στις αρχές που έχουμε χαράξει κατά την προετοιμασία του κάθε ματς. Εδωσαν ότι μπορούσαν, έβγαλαν “ψυχή” και φτάσαμε στην μεγαλύτερη νίκη μας μέχρι σήμερα».

Πηγή: ret.gr