Κουφός: «Κρατάμε μόνο τη νίκη»

Οι δύο βαθμοί μπορεί να ήρθαν για το Ρέθυμνο στο σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στον Κόροιβο, όμως η εικόνα που παρουσίασαν οι Κρητικοί το τελευταίο δεκάλεπτο προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Στέργιο Κουφό.  Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του εξέφρασε τον προβληματισμό του τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρχει περισσότερη δύναμη όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του στο σύλλογο της Αμαλιάδας για το πάθος το οποίο έδειξαν.

«Νομίζω ότι αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι μόνο η νίκη, αν και δείξαμε δύο πρόσωπα. Με την εμφάνιση μας μέχρι το 30′ δείξαμε ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα που έχει μπει σε άλλο μετερίζι, που λέει να παλέψουμε για την καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και ότι γίνει. Υπήρχε πάρα πολύ διάβασμα στο παιχνίδι του αντιπάλου και για 30′ – 35′ λεπτά κάναμε με τον καλύτερο τρόπο ότι έπρεπε για να πάρουμε μια εύκολη νίκη. Όμως η εικόνα μας στο τελευταίο πεντάλεπτο ήταν τραγική και θα πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι, όταν τα πράγματα γίνονται πιο σκληρά δεν έχουμε τη δύναμη να ανταποκριθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΑΓΟΡ για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής και συνέχισε:

«Είναι κρίμα ότι φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο, να δώσουμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα την ευκαιρία στον αντίπαλο να πάει το παιχνίδι στο σουτ. Θα πρέπει να μας προβληματίσει ότι επιβάλλεται να υπάρξει σωστή διαχείριση των πεπραγμένων, γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική. Αλήθεια σας, λέω ότι η εικόνα των τελευταίων λεπτών μας άφησε πικρή γεύση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κόροιβο που πάλεψε το παιχνίδι και αν δείξει αυτό το πρόσωπο, βγάζοντας αυτό το πάθος και στα επόμενα παιχνίδια του, θα μπορεί να  διεκδικήσει ότι μπορεί από τη φετινή περιπέτεια του στην κατηγορία.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι προχωράμε με επιτυχίες και αξίζουν μπράβο και στα δικά μας στα παιδιά, που έχουν φέρει την ομάδα σε αναπάντεχη θέση, να διεκδικεί κάτι το οποίο δεν φανταζόταν κανείς το περασμένο καλοκαίρι».

Πηγή: www.ret.gr