Κουφός: «Να διαχειριστούμε την επιτυχία»

Το δώρο ήρθε από την Αμαλιάδα! Μπορεί το Ρέθυμνο να ηττήθηκε από τον Πανερυθραϊκό, αλλά αυτό δεν κόστισε στους κρητικούς αφού και οι Ικαροι δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Κόροιβο και έτσι ο ΑΓΟΡ πανηγύρισε την άνοδο του στην Α1!

«Μετά από την ήττα μας από την Ερυθραία μόνο έτσι γινόταν, να ανέβουμε και μαθηματικά και να μας αφήσει γιορτάσουμε την τελευταία αγωνιστική την άνοδο στην Α1, χωρίς άγχος», ανέφερε αρχικά ο Στέργιος Κουφός στον ΗΧΟΣ FM και συνέχισε αφιερώνοντας αυτή την επιτυχία σε όσους συνέβαλαν σε αυτή:

«Η άνοδος ανήκει σε όποιον πραγματικά έχει δουλέψει για αυτή την ομάδα και αφιερώνεται στους παίκτες για την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμη, να αφιερώσουμε την άνοδο στον πατέρα Βασίλειο, γιατί από τις προσευχές της Ιεράς Μονής Γρηγορίου, ανεβαίνει η ομάδα».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο μέλλον της ομάδας: «Ο Θεός δίνει μία ευκαιρία ακόμη στην ομάδα να μπορέσει να συντηρηθεί. Αν η ομάδα δεν τα κατάφερνε φέτος έτσι όπως έχει εξελιχθεί το οικονομικό, νομίζω πως θα υπήρχε πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Το 2007 δεν ανεβήκαμε, “πληρώσαμε”  για να ανέβουμε και από ότι αποδείχτηκε πάρα πολύ κόσμος δεν ήξερε να διαχειριστεί αυτή την επιτυχία. Εύχομαι τώρα να είμαστε πιο σοβαροί και να διαχειριστούμε καλύτερα αυτή την επιτυχία. Περιμένω από το δήμαρχο κ. Μαρινάκη να φωταγωγήσει την πόλη μέχρι την Πέμπτη, που θα έρθω για να αγοράσω κοστούμι για να παντρευτώ…», είπε χαριτολογώντας στο τέλος».

Σαραντινός: «Στην πορεία δημιουργήθηκαν οι προσδοκίες»

Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του και πως να μην είναι άλλωστε μετά την άνοδο του ΑΓΟΡ στα μεγάλα σαλόνια. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Σαραντινός, κάλεσε όλους τους Ρεθυμνιώτες να γιορτάσουν το Σάββατο (11/6) στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Αργους, αυτή την επιτυχία.

«Και εμείς δεν περιμέναμε ότι χάνοντας ένα παιχνίδι, θα βγαίναμε και μαθηματικά κατηγορία. Έτσι όπως τα έφερε η τύχη να μην γευτούμε τη νίκη, τη νίκη θα τη γευτούμε με γιορτή στο Ρέθυμνο, όπως πρέπει το επόμενο Σάββατο, με αυτή την ομάδα που έκανε μεγάλη προσπάθεια. Ήρθε η ώρα να επιστρέψει το Ρέθυμνο στην Α1, να δώσει στους Ρεθυμνιώτες μια χαρά μέσα στα προβλήματα που έχουμε όλοι μας και να μπορέσουμε να λέμε ότι έχουμε μια ομάδα σε τόσο υψηλό επίπεδο να εκπροσωπεί την πόλη και όλη την Κρήτη. Ήρθε με τρόπο, που η αλήθεια είναι δεν τον περιμέναμε. Δεν είναι είχαμε τόσο μεγάλες προσδοκίες, τα παιδιά, οι προπονητές, ο κόσμος ήταν συγκινητικοί σε όλη αυτή την πορεία. Ξαφνικά, στην πορεία δημιουργήθηκαν οι προσδοκίες και ήρθε το αποτέλεσμα. Εμείς σαν διοίκηση ευχαριστούμε όλους όσους ήταν κοντά μας, γιατί η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, μιας και η επιχορήγηση ήταν απούσα, τα προβλήματα πολλά και όμως μέσα από αυτές τις συνθήκες γιγαντώνεσαι και τα καταφέρνεις».

Πηγή: www.ret.gr