Κουφός: «Στόχος μας είναι να παραμείνουμε οικογένεια»

Ετοιμος να ριχτεί στη μάχη (16/5, 19:00) των play offs είναι ο Χολαργός απέναντι στον Εθνικό και να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην Α1. 

Ο Στέργιος Κουφός μίλησε εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τους πειραιώτες, τονίζοντας πως αρχικός στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει οικογένεια, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να χειροκροτήσει την ομάδα για την έως τώρα προσπάθειά της. 

«Όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όλα κρύβουν παγίδες. Εμείς, αύριο, αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω μας κάποια προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών μας (Παπανικολάου, Μπελ, Τσάμης, Κόκκαλης, Κομποδιέτας), που μας ταλαιπώρησαν μέσα στη σεζόν και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να χειροκροτήσει την ομάδα μας, για ότι έχει πετύχει μέχρι σήμερα! Για μας έχει μεγάλη αξία η εικόνα που βγάλαμε στο παρκέ αυτή τη σεζόν. Οι φίλαθλοί μας να απολαύσουν αυτό που έχουμε καταφέρει έως τώρα.

Ανεξαρτήτως έκβασης της σειράς με τον Εθνικό ή και της επόμενης σειράς αν προχωρήσουμε στα πλέι οφ, στόχος μας είναι να παραμείνουμε οικογένεια, όπως ξεκινήσαμε τη χρονιά, έχοντας ως προίκα ότι έχουμε πετύχει»