Κοψαύτης: «Εχουμε μάθει να πολεμάμε»

ÂÁÍ ÏÓÔÑÏÕÌÐÑÙÔÇ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÁÑÊÁÄÉÊÏÕΤο παιχνίδι με τον Ηρακλή πλησιάζει και ο Γιώργος Κοψαύτης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την σαββατιάτικη (15/10) αναμέτρηση αλλά και για την προσπάθεια της ομάδας στο Ηράκλειο.

«Το πρώτο παιχνίδι σε μια σεζόν πάντα κρύβει δυσκολίες. Είτε παίζεις εντός, είτε εκτός. Εμείς είχαμε δύσκολο έργο κόντρα σε μια ομάδα καλή εντός παρκέ. Είχαμε πει από τις πρώτες στιγμές της προετοιμασίας πως έχουμε ως πρώτο αντίπαλο το χρόνο και μετά τα υπόλοιπα. Στο Ηράκλειο δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, δείξαμε πως το υλικό μας είναι πολύ καλό και πως σύντομα θα είμαστε στα επίπεδα που θέλουμε», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή που ακολουθεί, είπε: «Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα ιστορική, μια ομάδα καλή και σίγουρα δεν θα έρθει στην Τρίπολη για βόλτα. Εμείς, καθημερινά δουλεύουμε, έχουμε εστιάσει με τον προπονητή μας σε στοιχεία που μας έλειψαν ή δεν τα είχαμε στο βαθμό που θα θέλαμε στην Κρήτη και ετοιμαζόμαστε για μια ακόμα μάχη. Όλα τα χρόνια που είμαι στον Αρκαδικό έχουμε μάθει να πολεμάμε κάθε αγώνα και αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο».

«Πάνω σε αυτό, θα ήθελα να τονίσω πως σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θα παίξει και ο κόσμος. Έχουμε δει το ΔΑΚ Τρίπολης γεμάτο, ξέρουμε τη δυναμική του και ελπίζω να έχουμε εικόνες ανάλογες με τις περσινές, όπου ο κόσμος γινόταν ο έκτος παίκτης μας. Τους περιμένουμε όλους το Σάββατο, να δημιουργήσουν μια αντίστοιχη ατμόσφαιρα και να μας βοηθήσουν», σχολίασε κλείνοντας ο «Κόψα».