Κούνησε… μαντήλι στη Γ’ εθνική ο Άρης Θήβας!

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, με τον Άρη Θήβας να… κουνάει μαντήλι στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η ομάδα της Θήβας, που είχε οριστεί ν’ αγωνιστεί στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος, με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε την απόφασή της ν’ αναστείλει τη δήλωση συμμετοχής της στο πρωτάθλημα και να συμμετάσχει στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Μια σοβαρή διοίκηση κρίνεται στα δύσκολα, με δεδομένη την δύσκολη περίοδο και το αβέβαιο μέλλον που διαγράφεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, εμείς η διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ με μοναδικό κίνητρο την υγεία και την βιωσιμότητα του συλλόγου μας, αποφασίζουμε να μην συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ όπως μας δίνει την δυνατότητα ο νόμος.
Η διοίκηση αποφάσισε επίσης να διατηρηθεί η αγωνιστική ποιότητα της ομάδας και να ενισχυθούν περαιτέρω οι υποδομές του συλλόγου.
Επίσης, αποφασίστηκε ότι δεν θα παραχωρηθεί κανένας παίκτης της ομάδας, αντιθέτως θα ενισχυθεί ο σύλλογος με νέους ταλαντούχους παίκτες έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος κορμός ώστε σύντομα ο σύλλογος να επανέλθει στις Εθνικές κατηγορίες όταν επέλθει η ομαλότητα.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με την τεχνική ηγεσία και τους αποκτηθέντες αθλητές.
Εμείς στον Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ είμαστε μια οικογένεια υγιής και αγαπημένη, έχουμε μάθει να παλεύουμε όλοι μαζί και αυτό θα πράξουμε!!!
Μια νέα πορεία ανοίγεται μπροστά μας, σας καλούμε και πάλι να τη ζήσουμε μαζί…”.