Κούνησε… μαντήλι στη Γ’ εθνική ο Αμπελώνας!

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και πιο συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο του Βορρά, μετά την οριστική απόφαση του Αμπελώνα να… κουνήσι μαντήλι και να μην αγωνιστεί στο πρωτάθλημα!!! Μία απόφαση που μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς ήταν δεδομένο ότι μετά την αποχώρηση του βασικού χρηματοδότη και προέδρου του συλλόγου Άρη Σουπενιώτη το μέλλον του Αμπελώνα φάνταζε δυσοίωνο.

Η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα ήταν “στον αέρα” για περισσότερο από ένα μήνα, αλλά πλέον τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν αρνητικά για τον Αμπελώνα, με την ομάδα να δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στη Γ’ εθνική κι όπως όλα δείχνουν θα παίξει στην Α2 ΕΚΑΣΘ, καθώς θα τιμωρηθεί. Το σχέδιο για να παίξει με έφηβους στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής δεν μπορεί να προχωρήσει καθώς το μοναδικό τμήμα υποδομής που υπάρχει αυτή τη στιγμή αποτελείται από παίδες (!), οπότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι προσπάθειες που έγιναν από ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας να την κρατήσουν στην κατηγορία, έπεσαν στο κενό ελέω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν σε γενικό επίπεδο.