Οι Μαχητές Πειραματικού για ακόμα μία χρονιά θέλουν να διατηρήσουν τον κορμό τους, ο οποίος άλλωστε την περασμένη χρονιά πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, Ετσι, ο σύλλογος των Πεύκων ανακοίνωσε ακόμα μία παραμονή, αυτή του Γιώργου Νώτη.

Η ανακοίνωση:

«Συνεχίζουμε να συμπληρώνουμε ποιοτικά τον κορμό του ανδρικού τμήματος , ανανεώνοντας τη συνεργασία με έναν αθλητή πρότυπο αλλά και κορυφαία επιλογή ψηλού για την κατηγορία .
Ο λόγος για τον αθλητή Γιώργο Νώτη ο οποίος την περσινή σεζόν αποτέλεσε βασικό κομμάτι της προσπάθειας και της πολύ καλής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας .

Η διοίκηση του εύχεται καλή επιτυχία και στην επόμενη αγωνιστική σεζόν , με υγεία και χωρίς τραυματισμούς .
Γιώργος Νώτης : Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω για 3η σερί χρονιά μέλος της ομάδας των Μαχητών Πειραματικό . Παρόλο που είχα προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, επέλεξα τα Πεύκα καθώς οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους προσωπικούς μου στόχους. Μεγάλο ρόλο επίσης έπαιξε και η παραμονή μεγάλου μέρους του περσινού κορμού που δείχνει πως και φέτος η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει, καθώς και η δουλειά που γίνεται με το νέο πρότζεκτ βασισμένο στην ανάδειξη νέων αθλητών. Να ευχηθώ υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με πολλή δουλειά στο παρκέ».