Το παζλ της ΦΕΑ έχει αρχίσει και παίρνει την τελική του μορφή, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να κρατούν στο ρόστερ και τον Βασίλη Αφαλίδη. Ο δυναμικός παίκτης θα υπερασπιστεί και τη νέα περίοδο τη φρον λάιν της ομάδας, αποτελώντας μία σίγουρη λύση στις “μάχες” που θα δίνονται στο “ζωγραφιστό”!

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Ένα σημαντικό “γρανάζι” της κατάφερε να κρατήσει η ΦΕΑ. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό της τον Βασίλη Αφαλίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας για ακόμη μία σεζόν.
Αναγνωρίζοντας την αξία, το ήθος αλλά και την προσφορά του δυναμικού “Άφα” στην ομάδα, η διοίκηση του συλλόγου κατόπιν εισήγησης του προπονητή Αλέξη Καρατζά προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας, καθώς αμφότεροι είναι πεπεισμένοι ότι θα συμβάλει στη προσπάθεια επίτευξης των φετινών στόχων.
Άλλωστε, ο Ταυριώτης, ύψους 2μ. φόργουορντ, έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες των “κυανέρυθρων”, αφού τόσο στο πρόσφατο παρελθόν, όσο και στο παρόν ήταν μέλος της ΦΕΑ στις ανόδους από την Α’ ΕΣΚΑ έως και σήμερα, στην Β’ εθνική.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΦΕΑ εν όψει της συμμετοχής της στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα ολοκληρωθεί. Ο Βασίλης Αφαλίδης είναι ο έβδομος παίκτης που ανανέωσε από το περυσινό ρόστερ μετά τους Αλέξανδρο Στεργιάκη, Λευτέρη Καραλευθέρη, Γιάννη Ζήρο, Χάρη Λίτσο, Νίκο Γεωργοπαπαδάκο και Γιάννη Παπακώστα, ενώ ήδη έχουν προστεθεί οι νεοαποκτηθέντες Βασίλης Καραχάλιος, Θανάσης Κοντός, Αλέξανδρος Μπίγγος και Γιάννος Γιαννόπουλος”.