Η Φλώρινα συνεχίζει τη δουλειά πραγματοποιώντας τις κινήσεις εκείνες που θα την κάνουν πιο ισχυρή. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αριστοτέλης, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον 22χρονο γκαρντ, Αποστόλη Κωστούλα, για μία ακόμα σεζόν. 

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα basket του Αριστοτέλη Φλώρινας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αποστόλη Κωστούλα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο 22χρονος Βολιώτης αθλητής (1.92) μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στη θέση του SG όσο και στην θέση του PG.
Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ακαδημία του Γ.Σ. Βόλου για να συνεχίσει μέχρι την ηλικία των 14 ετών στις υποδομές της Νίκης Βόλου.
Στην συνέχεια επέστρεψε στον Γ.Σ .Βόλου, στο ανδρικό τμήμα του οποίου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. από τα 16 του χρόνια.

Έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου (2018-2019).
Την σεζόν 2019-2020 είχε μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με την οποία μάλιστα κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ενώ την προηγούμενη χρονιά ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με την ομάδα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που διεκόπη λόγω της πανδημίας.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και την πόλη μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».