Κράτησε Λάζαρη και Κολσούζογλου ο Πανιώνιος

Σιγά σιγά ολοκληρώνεται το παζλ του Πανιωνίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον σύλλογο να ανακοινώνει τις παραμονές του Αλέξανδρου Λάζαρη και Κυριάκο Κολσούζογλου, φτάνοντας αισίως τους δέκα παίκτες στο ρόστερ των «κυανέρυθρων».

Η ανακοίνωση:

«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΟΙ ΛΑΖΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΣΟΥΖΟΓΛΟΥ

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει ότι οι αθλητές Αλέξανδρος Λάζαρης και Κυριάκος Κολσούζογλου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Αλέξανδρος Λάζαρης γεννήθηκε στις 15/5/2003 κι έχει ύψος 1,90μ. Είναι ένας αθλητής που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου και πλέον αποτελεί κομμάτι της Ανδρικής Ομάδας.

«Μετά από 14 χρόνια στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, συνεχίζω και τη νέα αγωνιστική χρονιά στην Ομάδα της καρδιάς μου» είπε ο Αλέξανδρος Λάζαρης και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Ταυρόπουλο και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και με συμπεριέλαβαν στο ρόστερ της Ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι στόχοι είναι πλέον διαφορετικοί, όμως η προσπάθεια και ο στόχος μου παραμένουν ίδιοι: Πολλή δουλειά ώστε να υλοποιήσει η Ομάδα όλους τους στόχους της.
Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω απ’ όλα και όλοι μαζί, να κάνουμε ό,τι μπορούμε έτσι ώστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μας να επιστρέψει εκεί που ανήκει. ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ»

Ο Κυριάκος Κολσούζογλου γεννήθηκε στις 11/12/2003 στην Σύρο κι έχει ύψος 2,02μ.
Άρχισε να παίζει μπάσκετ στον Άρη Σύρου ενώ σε ηλικία 15 ετών αποκτήθηκε από την ΑΕΚ κι εντάχθηκε στις ακαδημίες της. Από την περίοδο 2021-2022 αγωνίζεται στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ» είπε ο Κυριάκος Κολσούζογλου και πρόσθεσε: «Γνωρίζω πολύ καλά το Όνομα και την Ιστορία του Συλλόγου και θα δώσω το 110 τοις εκατό, στην προπόνηση και στους αγώνες, θα κάνω ό,τι μου ζητήσουν οι προπονητές μου ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεργαστώ με το συγκεκριμένο προπονητικό επιτελείο και τους πολύπειρους συμπαίκτες μου»
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ».