enoshiliouΜία μέρα μετά την ανανέωση του Οδυσσέα Μπέλλα ήταν η σειρά του αδερφού του Γιάννη να συνεχίσει στο Ιλιον. Η Ενωση ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Γιάννης Μπέλλας θα συνεχίσει να φοράει τη φανελά της ομάδας, κοινοποιώντας παράλληλα την απόκτηση του νεαρού Αριστοτέλη Φούντα από την Ολυμπιάδα Πετρούπολης υπό τη μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον γηγενή αθλητή μας ΜΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ. Ο αθλητής μας αγωνίζεται σε θέσεις 2 και 3 διακρίνεται για τη συνεισφορά του τόσο στον αμυντικό τομέα όσο και στην επίθεση! Αποτελεί ένα βασικό και έμπειρο παίχτη μας (έχει αγωνιστεί στην Α2 με το Παλαιό Φάληρο) για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας και η πολύπλευρη δραστηριότητά του απλώνεται και στην παροχή των προπονητικών γνώσεών του στα τμήματα του συλλόγου μας!

Ανακοινώνεται επίσης η συνεργασία με τον αθλητή ΦΟΥΝΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ (Άρη). Ο αθλητής ανήγκει στην Ολυμπιάδα Πετρούπολης , αγωνίστηκε πέρυσι με την ομάδα του Άρη Πετρούπολης στο πρωτάθλημα της Α Ε.Σ.Κ.Α. φτάνοντας στον τελικό και αποτελεί μία ακόμα λύση για εμάς στη θέση 4 . Ο 26χρονος αθλητής αναμένεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό του δυναμώνοντας τη front line με το παραγωγικό του παιχνίδι!

Ευχόμαστε και στους 2 αθλητές μας ευόδωση των μελλοντικών στόχων!

Το Δ.Σ.».