Ο Αργοναύτης συνεχίζει δυναμικά να δημιουργεί την ομάδα εν όψει της νέας σεζόν και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησε δύο ακόμα κινήσεις. Η ομάδα της Ραφήνας φρόντισε να κρατήσει στο δυναμικό της, δύο βασικά στελέχη της, τον Βαγγέλη Συγγούνα και τον Χρήστο Σβάρνα.

 

Η ανακοίνωση:

«Σε μια χρονιά που οι πειραματισμοί ίσως να είναι και μοιραίοι για όποια ομάδα αποπειραθεί να τους κάνει, ο Αργοναύτης δεν θα μπορούσε να μην διατηρήσει τις σημαίες στον ιστό του.

Με κινήσεις εξπρές έτσι, οι Βαγγέλης Συγγουνας και Χρήστος Σβάρνας ανανέωσαν με την ομάδα του Γιώργου Γιαννακοπουλου και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον σύλλογο μας.

“Συνεχίζουμε παρέα για μια ακόμα χρονιά. Ο Αργοναύτης θα έχει φέτος μετά την περσινή σύντομη πρώτη γεύση, την πρώτη του ουσιαστικά πορεία στη Β Εθνική, και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και εγώ μέλος αυτής της ομάδας”, τόνισε το γέννημα θρέμμα της ομάδας, που θα συνεχίσει να σκοράρει τα αντίπαλα καλάθια φορώντας την φανέλα με το Νο7 στην πλάτη.

“Βασικός και ρεαλιστικός στόχος για μένα είναι η ομάδα να μπορέσει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα σταθεί στην κατηγορία. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε ότι για να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες Β Εθνικής πρέπει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας σε όλα τα παιχνίδια, αλλά για να πω την αλήθεια τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα και ειδικά τα τελευταία στις Εθνικές κατηγορίες δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο θεωρητικά “εύκολο” παιχνίδι, αλλά συνέχισε ο Βαγγέλης Συγγουμας που ολοκλήρωσε λέγοντας πως “Εμείς δεν αγχωνόμαστε, μας αρέσει και μας ταιριάζει ο τίτλος του αουτσάιντερ και πάμε να βρεθούμε επιτέλους ξανά στα γήπεδα, να παίξουμε όμορφο και σωστό μπάσκετ και μακάρι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για όλα τα παιδιά”.

Από την μεριά του ο Χρήστος Σβάρνας, πιο λακωνικός στις δηλώσεις του, όπως ταιριάζει και στον τρόπο που παίζει εξάλλου, τόνισε ότι… “Το να παραμείνω στον Αργοναύτη ήταν απλή υπόθεση για μένα. Η παρουσία του Γιώργου Γιαννακοπουλου στον πάγκο, αλλά και το ότι ο βασικός κορμός θα μείνει και θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και του χρόνου, ήταν το Α και το Ω για να πω το”ναι” εύκολα.

Με τον Αργοναύτη έχουμε περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια πολλές σπουδαίες στιγμές και ελπίζω να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο.
Το σημαντικό είναι πως μπαίνουμε στο γήπεδο και νιώθουμε πως μπαίνουμε στο σπίτι μας, με την οικογένεια μας. Αυτό είναι ο Αργοναύτης για μας, για μένα και αυτό δεν το αλλάζω”.