Κράτησε τον Λάφη η Ακράτα

Η παρουσία του Γιώργου Λάφη την περασμένη περίοδο με τη φανέλα της Ακράτας ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Κι οι διοικούντες και το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, κρατώντας τον παίκτη και τη νέα σεζόν, πλέον ως ελεύθερη μεταγραφή!

lafis_giorgos_akrataΟ δυναμικός σέντερ είχε δοθεί δανεικός στην Ακράτα από τον Κεραυνό Αιγίου, ο οποίος και τον άφησε ελεύθερο. Κι η Ακράτα δεν έχασε την ευκαιρία. Γνωρίζοντας καλά τι μπορεί να προσφέρει ο παίκτης στην ομάδα, έσπευσε να τον “κλειδώσει”!

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Ακράτα ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γ. Λάφη. Ο Γιώργος Λάφης (1986, 2.02), μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε με τη φανέλα της Ακράτας (μ.ο. 11π. 8 ριμπάουντ), σαν δανεικός από τον Κεραυνό Αιγίου, θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον Α.Ο. Ακράτας σαν ελεύθερη πλέον μεταγραφή, με την προοπτική να συνεχίσει να φορά τη κιτρινόμαυρη φανέλα για πολλά ακόμη χρόνια. Ο έμπειρος σέντερ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο παρελθόν και με τις ομάδες του Ιωνικού Ιωνίας, ΧΑΝΘ, Μακεδονικού, Αιγινιακού κλπ”.