Κάτοικος Αχαγιάς θα συνεχίσει να είναι ο Δήμητρης Λυμπέρης για μία ακόμη χρονιά. Και πιο συγκεκριμένα για τρίτη χρονιά ο Λυμπέρης θα είναι κάτοικος Κάτω Αχαΐας, με τον σύλλογο να ξεκινά τις ανανεώσεις ενόψει της νέας περιόδου από εκείνον.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Σεφτέ¨στις ανανεώσεις αθλητών έκανε η Αχαγια 82, αφού για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Λυμπέρης θα είναι κάτοικος Κάτω Αχαΐας. Ο Δημήτρης ήταν απο τους βασικούς πυλώνες της ομάδας μας τα προηγούμενα χρόνια και η παραμονή του στο ρόστερ κρίνεται επιβεβλημένη. Το ΔΣ εύχεται στο Δημήτρη Λυμπέρη ακόμα μια καλή και χωρίς προβλήματα χρονιά”.

Από την πλευρά του ο παίκτης σε δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζει: “Άλλη μια χρόνια στην Αχαγιά 82. Η 3 συνεχόμενη. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύονται…
Εύχομαι να έχουμε μια καλή μπασκετική χρόνια μακρυά από τραυματισμούς και να πετύχει η ομάδα τον στόχο της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β εθνικής που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί!!”.