Κρίνονται τα εισιτήρια στον 3ο και 4ο όμιλο του Euro 2016

Δύο ημέρες έμειναν για να ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική των ομίλων στο Euro 2016, Ελβετία και Γαλλία είναι οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τα δύο πρώτα εισιτήρια για την φάση των 16. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις από τον 3ο και 4ο ομίλο.

paizontasamuna_infobasketΠάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

528.Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ (19:00)

Parc des Princes (Paris) Χωρητικότητα 48.712
Η Β.Ιρλανδία με +1 διαφορά τερμάτων με νίκη ή ισοπαλία εξασφαλίζει την πρόκριση, σε περίπτωση ήττας με ένα τέρμα διαφορά τίποτα δεν θα έχει τελειώσει. Η Γερμανία πάλι ήταν κυνική στην αναμέτρηση με την Πολωνία, αν βγει πρώτη στον όμιλο θα περιμένει τις αυριανές αναμετρήσεις για να μάθει τον αντίπαλο της, αν βγει δεύτερη θα την περιμένει η Ελβετία σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Δεν βλέπω να ανοίγει από πλευρά σκορ το παιχνίδι πάντως.

529.ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ (19:00)

Stade Vélodrome (Marseille) Χωρητικότητα 67.394
Δυστυχώς οι Ουκρανοί απογοήτευσαν στην διοργάνωση, έπεσαν θύμα έκπληξης στην ήττα από την Β.Ιρλανδία, η διαφορά τερμάτων που έχουν -4 δεν τους αφήνει ελπίδες ακόμα και σε περίπτωση που πάρουν τους βαθμούς της νίκης στην σημερινή αναμέτρηση. Μένει μόνο το γόητρο να μην φύγουν από την διοργάνωση χωρίς να πάρουν τουλάχιστον ένα βαθμό.
Αν στην θέση του Μίλκ είχε βρεθεί ο Λεβαντόφσκι στις δύο μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Πολωνοί θα είχαν πετύχει μεγάλη νίκη εναντίον των πρωταθλητών κόσμου. Σε περίπτωση κατάκτηση της δεύτερης θέσης η Ελβετία θα είναι η αντίπαλος στην επόμενη φάση.

530. ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ (22:00)

Stade Bollaert-Delelis (Lens) Χωρητικότητα 38.223
Η πρόκριση έχει σχεδόν εξασφαλιστεί για τις δύο ομάδες πλέον ο στόχος είναι η αποφυγή της 2ης θέσης που θα τους φέρει αντίπαλο την Ιταλία. Η Ισπανία θα παίξει για δύο αποτελέσματα νίκη ή ισοπαλία που θα την διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου, η Κροατία ακόμα σε περίπτωση ήττας είναι στο κόλπο της πρόκρισης με τους τέσσερις βαθμούς που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής.

531. ΤΣΕΧΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ (22:00)

Stade Matmut-Atlantique (Bordeaux) Χωρητικότητα 42.115
Οι Τσέχοι έβγαλαν πάθος παρόλο που βρέθηκαν με δύο τέρματα πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με την Κροατία πάλεψαν και στις καθυστερήσεις με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νέσιντ πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Για ένα αποτέλεσμα παίζουν εναντίον των Τούρκων που βρίσκονται στους μηδέν βαθμούς και με το -4 στην διαφορά τερμάτων το όνειρο της πρόκρισης έχει αποτελέσει παρελθόν.
Διαβάστε τις προτάσεις μας συνοπτικά:

triti 21_6
Διαβάστε τις καθημερινές μου εκτιμήσεις στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.