Κρίσιμη έξοδος στο Βόλο

Εκτάκτως τo Σάββατο διεξάγεται η 17η αγωνιστική της Β’ Εθνικής σε Νότο και Βορρά. Πιο σημαντικά παιχνίδια, πάντως, τουλάχιστον όσο αφορά την κατάσταση στην κορυφή, διεξάγονται στον όμιλο του Βορρά. Ο Ηρακλής των 6 συνεχόμενων νικών έχει άλλη μία δύσκολη έξοδο στον Βόλο, την ίδια ώρα που ο Φίλιππος θα υποδεχτεί στη Βέροια το φορμαρισμένο Αιγάλεω (6 σερί νίκες), περιμένοντας στραβοπάτημα του “γηραιού” για να ανέβει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το Ανατόλια και ο Αίας Ευόσμου “καίγονται” για το ροζ φύλλο αγώνα στη μεταξύ τους αναμέτρηση (αμφότεροι μετρούν 4 σερί ήττες), όπως και η ΜΕΝΤ, η οποία δεν έχει περιθώρια άλλης ήττας στην Τούμπα από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Τελείως διαφορετικά κίνητρα θα έχουν Πιερικός Αρχέλαος και Στρατώνι στην Κατερίνη (οι μεν θέλουν να κάνουν ένα βήμα σωτηρίας, οι δε να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις), ενώ στο αθηναϊκό ντέρμπι του βόρειου ομίλου, το Μαρούσι υποδέχεται τον Ιωνικό Ν.Φ.

Μεθαύριο τα σπουδαία

Την Κυριακή διεξάγεται ο πιο σημαντικός αγώνας της 17ης αγωνιστικής για το νότιο όμιλο, μεταξύ του Κρόνου και του Αμύντα. Από το αυριανό πρόγραμμα το ματς που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον γίνεται στον Χολαργό, όπου η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη υποδέχεται τον Αετό. Θεωρητικά εύκολο έργο έχει η ΑΕΚ, που φιλοξενεί τη Χαλκίδα δύο εβδομάδες μετά την απρόσμενη ήττα στον Αγιο Δημήτριο από τον Κρόνο, σε ένα ματς που θα αρχίσει μία ώρα νωρίτερα λόγω του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Στην Πάτρα, ο Εσπερος ΑΟΠΑ και η Νήαρ Ηστ δίνουν ένα από τα πολλά κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν για τη σωτηρία τους, ενώ το Ιλιον θα είναι αυτό που θα έχει την πίεση στην αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό, αφού θα μπλέξει σε περιπέτειες σε περίπτωση στραβοπατήματος στο γήπεδό του. Τέλος, την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες θα έχει ο Δούκας με αντίπαλο το Πέραμα στο γήπεδό του.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Νότιος όμιλος

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

Παν. Αλεξιώτισσας 17:00 Εσπερος ΑΟΠΑ-Νήαρ Ηστ (Τσώνος Μ.-Μαντήλας)
Β’ Κλ. Ιλίου 17:00 Ενωση Ιλίου-Πανερυθραϊκός (Μπούκας-Παπαθανασίου)
Δούκα 17:00 Δούκας-Πέραμα/Ερμής (Στρέμπας-Μηλαπίδης)
Χολαργού 17:00 Χολαργός-Αετός (Θεοδωρόπουλος-Παπαφωτίου)
3ο ΚΓ Α. Λιοσίων 16:00 ΑΕΚ-Χαλκίδα (Τσούνας-Σοφιανόπουλος)

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

Αγ. Δημητρίου (Ν) 17:30 Κρόνος-Αμύντας (Παυλόπουλος-Τσαρούχα)

Βόρειος όμιλος

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

“Β. Παρασκευόπουλος” 17:00 Μεταμόρφωση Βόλου-Ηρακλής (Παπαδόπουλος Θ.-Ταρενίδης Κ.)
Ανατόλια 17:00 Ανατόλια-Αίας Ευόσμου (Δεληγιαννίδης-Τσιρτσιμάλης)
Αγ. Θωμά 17:00 Μαρούσι-Ιωνικός Ν.Φ. (Σκούτας-Καραβίτης)
ΜΕΝΤ 17:00 ΜΕΝΤ-Μαχητές Δόξας Πεύκων (Πανταζής-Σιμητόπουλος)
Κατερίνη ΣΣ 17:00 Πιερικός Αρχέλαος-Στρατώνι (Τατούδης-Μοσχοτόγλου)
ΔΑΚ Δ. Βικέλας 14:00 Φίλιππος Βέροιας-Αιγάλεω (Καλογερόπουλος-Γερακίνης)