Αν και είναι ακόμα νωρίς, η επόμενη τετράδα αγώνων θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για το νεοφώτιστο Στρατώνι, το οποίο θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Αιγάλεω (εντός), την Αναγέννηση (εκτός), τη ΜΕΝΤ (εντός) και τον Φίλιππο Βέροιας (εντός).

Ο στόχος του Δημήτρη Μύθου και των παικτών του είναι να σημειώσουν 3 νίκες σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες και στην προσπάθεια αυτή θα έχουν δύο έξτρα βοήθειες σε σχέση με τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές. Ο ένας είναι ο Πεγιάς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και –αν και απροπόνητος- θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Ο άλλος είναι ο Μαρκίδης, ο οποίος δεν έχει παίξει καθόλου φέτος, εντούτοις εξασφάλισε άδεια από τη στρατιωτική μονάδα του και θα συμπεριληφθεί στη 12άδα.

Στο μεταξύ, ο Πιπιλιάρης μάλλον θα προλάβει τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα επιστρέψει σε περίπου 4 μήνες, μετά την εγχείρηση χιαστών στην οποία υποβλήθηκε. Εξάλλου, το Στρατώνι θα αντιμετωπίσει αύριο την Ανατόλια σε φιλικό αγώνα.