Ντέρμπι κορυφής στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής θα έχουμε αύριο στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον πρωτοπόρο Αργοναύτη και τον φιλόδοξο Ηρακλή Κοζάνης με τον πρώτο να είναι αήττητος ενώ ο δεύτερος έχει μόλις μια ήττα από την 2η αγωνιστική.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πανέτοιμοι να…εκμεταλλευτούν την περίσταση θα είναι οι Διόσκουροι Κοζάνης οι οποίοι υποδέχονται τον Αστέρα Λάρισας και θέλουν να δημιουργήσουν ένα νέο σερί επιτυχιών που θα τους διατηρήσει μέσα στη πρώτη τριάδα.

Δύσκολο έργο θα έχει και ο Φοίνικας ο οποίος θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ιδιαίτερα μαχητικό όπως έδειξε και τη προηγούμενη εβδομάδα, ΒΑΟ.

Τη τρίτη σερί νίκη του θα διεκδικήσει το Άργος Ορεστικό απέναντι στους ιδιαίτερα επικίνδυνους Τιτάνες Παλαμά προκειμένου να ανέβει από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα στον οποίο βρίσκεται.

Ο Πρωτέας θέλει να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών για να το κάνει αυτό όμως θα χρειαστεί να κάμψει την αντίσταση της Αριδαίας η οποία χρειάζεται επίσης πάρα πολύ τη νίκη για να ξεφύγει από τις χαμηλές βαθμολογικές θέσεις.

Να… ξεκολλήσουν από τη βάση και να πάρουν ανάσα ελπίζοντας σε μια καλύτερη θέση είναι ο μοναδικός στόχος και των Ιωαννίνων στον αγώνα… επιβίωσης με τον Αετό Κιλκίς.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
Φοίνικας Λάρισας – ΒΑΟ (Αγίου Θωμά, 18:00)
Αργοναύτης – Ηρακλής Κοζάνης  (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών – Αριδαία  (ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)
ΑΓΣ Ιωαννίνων – Αετός Κιλκίς   (ΕΑΝΚ Ιωαννίνων, 18:00)
Αργος Ορεστικό – Τιτάνες Παλάμα (Αργους Ορεστικό, 18:00)
Διόσκουροι Κοζάνης – Αστέρας Λάρισας  (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)