Κρεμάει τη φανέλα του ο αρχηγός του ΟΦΗ Αλέξανδρος Πετράκης

Μετά από μία μακρά πορεία στις εθνικές κατηγορίες και κυρίως στο κρητικό μπάσκετ ο Αλέξανδρος Πετράκης πήρε τη μεγάλη απόφαση. Ο αρχηγός του ΟΦΗ κρεμάει τη φανέλα του στα 34 του χρόνια, κάνοντας γνωστό στους διοικούντες τον σύλλογο ότι δεν θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται, αλλά πλέον θα προσφέρει στο άθλημα που αγαπά από άλλο πόστο.

Δίχως άλλο πρόκειται για μία εμβληματική μορφή του κρητικού μπάσκετ, με παρουσία σε Α2 και Β’ εθνική, ενώ είχε φορέσει και την φανέλα με το εθνόσημο, στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων.

Συνεχίζει με την Affidea στο πλευρό του ο ΟΦΗ

Η συνεργασία του ΟΦΗ με το ιατρικό κέντρο Affidea θα συνεχιστεί και τη νέα περίοδο. Το συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο του ομίλου Affidea πρόκειται να φροντίσει να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις των παικτών κατά τη διάρκεια της προεοτιμασίας της ομάδας, λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι ιθύνοντες τον σύλλογο εξέδωσε και ανακοίνωση για να ευχαριστήσει το προσωπικό του Affidea: «Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά όλο το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Affidea, που και φέτος θα φροντίσει να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στο διάστημα της προετοιμασίας της ομάδας, με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου».