Κριθινάκης: “Αναμένεται μια ιδιαίτερη χρονιά”

Οι επιπτώσεις από τον Covid 19 έφεραν τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς την περασμένη περίοδο, δίχως αυτό να σημαίνει ότι και η νέα σεζόν που θα ξεκινήσει, δεν θα έχει τις ιδιαιτερότητές της. Κάτι που επισημαίνει κι ο άσος του ΟΦΗ, Νίκος Κριθινάκης, ο οποίος μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

“Όπως όλοι γνωρίζουμε αναμένεται να είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Το προηγούμενο πρωτάθλημα διεκόπη απότομα και οι αθλητές έμειναν εκτός γηπέδων παραπάνω από το συνηθισμένο διάστημα, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμούς. Στη συνέχεια ήταν αβέβαιη η έναρξη του νέου πρωταθλήματος και παρόλο που έχει βγει η κλήρωση και το πρόγραμμα των αγώνων, όλα ακόμα είναι ρευστά.

Ωστόσο έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, και παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε όσα φιλικά παιχνίδια θα θέλαμε, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις απέναντι στο Δούκα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί ναι μεν έχουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά δε θα έχουμε τη πολυπόθητη υποστήριξη του κόσμου.

Εύχομαι να είναι μια υγιέστατη χρονιά τόσο για εμάς όσο για κάθε ομάδα και τα υπόλοιπα θα έρθουν με υπομονή, επιμονή και δουλειά”.