Κρούσμα κορωνοϊού και στην Ενωση Ιλίου, αναβολή του αγώνα με τον ΚΑΟΚ

Και στην Ενωση Ιλίου παρουσιάστηκε κρούσμα κουρωνοϊού με τον σύλλογο να λαμβάνει αμέσως όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζονται από την ΓΓΑ. Φυσικά, ο αγώνας της Κυριακής (25/10) στην Κόρινθο με αντίπαλο τον ΚΑΟΚ δεν θα πραγματοποιηθεί. 

Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο. ‘Ενωση Ιλίου αντιμετωπίζοντας με υπευθυνότητα από το ξεκίνημα της την πανδημία του Covid 19 τηρεί όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα υγιεινής που ορίζονται από την Γ.Γ.Α.

Βέβαια σε αυτό το δεύτερο κύμα που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο θα ήταν δύσκολο να μην χτυπήσει και την δική μας πόρτα ο Covid 19.
Ανακοινώνουμε πως μετά το ταξίδι της Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του συλλόγου μας στην Αχαγιά για το πρωτάθλημα την Κυριακή (18/10), παρουσιάστηκε κρούσμα Covid 19 σε αθλητή μας. Η Ανδρική ομάδα απομονώθηκε αυτόματα για 14 ημέρες όπως ορίζει το πρωτόκολλο και όλη η αποστολή πραγματοποίησε τεστ.

Αμέσως με ταχείς ρυθμούς ενημερώθηκαν ο ΕΟΔΥ, ο Δήμος Ιλίου και η ΕΟΚ, ώστε να μας δοθούν οι οδηγίες λειτουργίας βάση πρωτοκόλλων, ενώ το γήπεδο έκλεισε για δύο ημέρες, ώστε να γίνει απολύμανση την ίδια ημέρα που εμφανίστηκε το κρούσμα.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους γονείς όλων των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου πως οι Ακαδημίες μας και οι προπονήσεις όλων των υπόλοιπων τμημάτων εκτός των Ανδρων θα πραγματοποιηθούν κανονικά βάση προγράμματος από σήμερα Παρασκευή (23/10) και για τυχών αλλαγές θα ενημερώνεστε από τους προπονητές των τμημάτων σας, καθώς έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα βάση πρωτοκόλλου τόσο από τον Δήμο Ιλίου όσο και από τον σύλλογο μας, ώστε τα παιδιά μας να είναι ασφαλή.

Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε και πάλι του γονείς των αθλητών και αθλητριών μας πως αν κάποιο παιδί παρουσιάσει οποιοδήποτε σύμπτωμα στο μέλλον, να ενημερωθεί άμεσα ο προπονητής του τμήματος, καθώς αυτή την περίοδο πρέπει όλοι να είμαστε μαζί ενωμένοι ώστε να το ξεπεράσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται το εμπόδιο αυτό και θα τα καταφέρουμε».