Κρόλο: «Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο»

Αν και καρδιοχτύπησε ο Απολλωνας κατάφερε να πάρει την έκτη συνεχόμενη νίκη του απέναντι στον Αμύντα με τον Ιβάν Κρόλο, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε παιχνίδι, να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του βοηθώντας τους «μελανόλευκους» να κατακτήσουν τους δύο βαθμούς.

Ο Κροάτης σέντερ μίλησε στο www.sportfmpatras.gr τόσο για τη επεισοδιακή νίκη, αλλά και για την πορεία της ομάδας.

«Το πιο σημαντικό είναι η νίκη μας αλλά και πάλι ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, σκοράραμε με πολύ δυσκολία, λόγω της πιεστικής άμυνας που δεχόμασταν προσπαθήσαμε να παίξουμε και εμείς «πολύ» άμυνα, αλλά η αντίπαλη ομάδα ήταν καλή και πετύχαιναν και πολλά τρίποντα. Ίσως να σταθήκαμε τυχεροί σήμερα, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και δόξα το θεό που κερδίσαμε…»

Κατά γενική ομολογία ο Απόλλωνας στα μέχρι τώρα παιχνίδια του συνηθίζει στα άσχημα ξεκινήματα: «Ναι, δεν ξέρω τον λόγο γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά μάλλον θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να μην ξαναγίνει αυτό και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό.», ενώ αν περίμενε αυτήν την πορεία, ανέφερε:

«Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα, περίμενα ότι θα ήμασταν ανάμεσα στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας και ότι θα βλέπαμε μόνο το επόμενο παιχνίδι χωρίς να κοιτάμε μακρια στο μέλλον. Όπως και τώρα, έχουμε πετύχει 6 νίκες και αμέσως ξεκινάμε να κοιτάμε το επόμενο αγώνα».