“Κυανόλευκες” αιχμές για τη διαιτησία

Ο Ηρακλής υπέστη βαριά ήττα στο Βόλο από την τοπική Μεταμόρφωση, ωστόσο ο Θωμάς Κωστόπουλος θεώρησε υπεύθυνη για αυτή την εξέλιξη τη διαιτησία και συγκεκριμένα τον (Βεροιώτη στην καταγωγή) διαιτητή Παπαδόπουλο…

«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά παίρνοντας μια σημαντική διαφορά στο σκορ ωστόσο από τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα όλα άλλαξαν. Σήμερα η ομάδα της Βέροιας σημείωσε δύο νίκες. Άλλωστε υπάρχει σχετική ανακοίνωση από την αντίπαλό της. Παράλληλα ο κ. Παπαδόπουλος κατάγεται από τη Βέροια και με τα σφυρίγματά του από τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα δεν μας έδωσε την ευκαιρία να αυξήσουμε τη διαφορά. Αντίθετα έφερε κοντά μας τη γηπεδούχο ομάδα η οποία χωρίς να έχει ιδιαίτερο άγχος μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι γυρίζοντας το σκορ υπέρ της» δήλωσε στο iraklis.org ο προπονητής του “γηραιού”.

«Από εκεί και πέρα (σ.σ. η Μεταμόρφωση) απέκτησε ψυχολογία και σε συνδυασμό με τα δικά μας λάθη αύξησε τη διαφορά χωρίς εμείς να μπούμε στο παιχνίδι. Από εδώ και πέρα επιστρέφουμε την Τρίτη στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τη Βέροια που θέλουμε τη νίκη και τη διαφορά ώστε να έχουμε το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας» πρόσθεσε ο Κωστόπουλος.