Κυριακή εκλογών, αλλά το BETroom φιλοξενεί προτάσεις από το NFL

nfl_21_betroomΚαλήμερα σε όλους και όλες τους αναγνώστες της καλύτερης μπασκετικής παρέας,
Κυριακή ημέρα εκλογών για την χώρα μας, αλλά και μέρα με την 2η αγωνιστική του NFL, που βρίσκεται σε φουλ πρόγραμμα. Κοιτάζοντας τα παιχνίδια δεν ξεχώρισα κάποιο που να μου κάνει αίσθηση και έτσι ψάχτηκα ακόμα περισσότερο για να βρω 1-2 ματσάκια να πάρουμε ένα μεροκάματο κυριακάτικα!!!

1η Επιλογή) Μινεσότα Βίκινγκς-Ντετρόιτ Λάιονς: εδώ έχουμε ένα ντέρμπι από νώρις, καθώς και οι δύο έρχονται από ήττα την 1η αγωνιστική και ρίχνονται στην μάχη στις 20:00 με το “μαχαίρι στο λαιμό” με στόχο τη νίκη και τίποτα άλλο, καθώς το 0-2 θα βαραίνει αρκετά την ψυχολογία της κάθε ομάδας ενόψει την συνέχειας. Είδα και τα 2 ματς των ομάδων την πρώτη αγωνιστική και ειδικά απο τους Vikings δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος, είτε το περίμενα είτε όχι, ενώ απ’τους Ντετρόιτ δεν περιμένα τέτοια αμυντική παρουσία ειδικά στο β’ μέρος που ήταν και μπροστά στο σκορ… Πιστεύω πως σήμερα τα “λιοντάρια” θα… βρυχηθούν για την πρώτη νίκη στην NFC του Βορρά και θα κάνουν το 1-1 στα παιχνίδια. Ξεκαθαρίζω πως το παιχνίδι είναι δύσκολο και έχει πολύ ζόρι αλλά στο τέλος αν και από θέση αουτσάιντερ θα το πάρουμε και θα μας πληρώσει στο 2,15, περίπου.

ΚΩΔΙΚΟΣ 3810 2 2.25 (ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΟΠΑΠ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ)

Μ,Ο εταιριών 2,15@ (με παράταση)

betroom

2η Επιλογή) Εδώ θα παίξουμε πιο σοβαρά και επιλέγω δύο παιχνίδια σε δυάδα που θεωρώ πως θα περάσουν σχετικά εύκολα (μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε αν και στο στοίχημα τα χουμε δει ΟΛΑ)… Το πρώτο είναι μεταξύ Νιου Ορλιαν Σειντς και Τάμπα Μπει Μπακανιρς και θα επίλεξω τους saints σε απόδοση 1,22. Καλύτερη ομάδα σκοράρει αρκετά και όσο και να μην πατάει ακόμα καλά απ΄ τα παιχνίδια της pre-season είναι ευκαιρία για ξεμπούκωμα και για μια καλή εμφάνιση, απ΄ τον QB Drew Brees και την παρέα του..

ΚΩΔΙΚΟΣ 3804 ΟΠΑΠ 1,25 (ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ)

Μ.Ο εταιριών 1,22@ με παράταση

Μέρος β΄ της 2ης επιλογής: Συνεχίζω με τους Πίτσμπουργκ Στίλερς απέναντι στους Σαν φραντσίσκο 49ερς. Οι πρώτοι ξεκήνησαν με ήττα εκτός έδρας απέναντι στους Patriots ενώ οι 49ερς με νίκη εκτός απέναντι στους Vikings που παρεμπιπτόντως με είχαν δικαιώσει σε τιμές αουτσάιντερ. Εδώ οι Steelers θα πάρουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Kaepernick και πανε στο 1-1 πατώντας πιο δυναμικά στη διεκδίκηση στην είσοδο των playoff… Δεν θα είναι και το πιο εύκολο ματς του κόσμου αλλά δεν πιστεύω πως θα έχουμε το θεμιτό αποτέλεσμα σχετικά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες τελικά.

ΚΩΔΙΚΟΣ 3808 1 1,45@ (ΟΠΑΠ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ)

Μ.Ο εταιριών 1,37@ με παράταση

stay tuned
CK