Κυριακού: «Διορθώσαμε την άμυνά μας»

Η πρώτη νίκη της χρονιάς για τον Πιερικός Αρχέλαο είναι γεγονός καθώς κατάφερε να επικρατήσει στο Μετς επί του Παγκρατίου και να πάρει τους δύο πρώτους του βαθμούς.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Κυριακού μίλησε για τη νίκη αυτό τονίζοντας πως η άμυνα ήταν αυτή που έφερε το θετικό αποτέλεσμα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με  μία πολύ έμπειρη ομάδα και με εμάς να έχουμε μεγάλο άγχος που βέβαια ήταν φυσιολογικό υπό τις παρούσες συνθήκες. Διορθώσαμε την άμυνά μας και παρόλο που είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, καταφέραμε στο τέλος με σημαντικές ενέργειες σε άμυνα και επίθεση, να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στόχος μας τώρα να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι, ακόμη καλύτεροι στην άμυνα που έως τώρα ήταν η “Αχίλλειος πτέρνα” μας και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και αυτούς που μας στηρίζουν».

Με τη σειρά του ο κορυφαίος της ομάδας στο παιχνίδι με το Παγκράτι, Πάρης Μάρτζος αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Έπρεπε να το πάρουμε οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και παίξαμε σε όλη τη διάρκεια καλή άμυνα και περιορίσαμε κάποιους παίκτες οι οποίοι που ήταν αποτελεσματικοί. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τις προπονήσεις μας και από κει και πέρα τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν …».