Κυρούδης: «Αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ»

kyroudis-giwrgosΟ Ηρακλής ηττήθηκε στα τελευταία δεύτερα από τη Δόξα αλλά ο Γιώργος Κυρούδης παρά το αρνητικό αποτέλεσμα έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του. Επίσης, ο προπονητής του «γηραιού» εξήγησε τον τρόπο αντίδρασης στην τελευταία επίθεση και το τρίποντο του Σκλάβου που έκρινε τον αγώνα.

«Στην τελική επίθεση από τους παίκτες δεν ζητήθηκε τίποτα και αυτό γιατί δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για την έκβαση που θα έχει μία τέτοια φάση. Ο χρόνος ήταν λίγος, η ψυχολογία ήταν με το μέρος μας και ο σέντερ της αντίπαλης ομάδας ευστόχησε υπό πίεση. Αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και πρόσθεσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή την ομάδα την πιστεύουμε και την στηρίζουμε για να πάει μπροστά. Το ότι κοντράραμε στα ίσια έναν αντίπαλο που δηλώνει ότι πάει για άνοδο είναι σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

«Το ότι η ομάδα είχε καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που συνέβη και στον αγώνα της Λιβαδειάς, σημαίνει ότι καταλαβαίνει τα λάθη της και προσπαθεί να τα βελτιώσει. Φυσικά αποτελεί και οδηγό για το πώς πρέπει να δουλέψουμε στη συνέχεια ώστε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας».

Πηγή: bluearena.gr