Κωνσταντινίδης: «Πιστεύω ότι θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα για εμάς»

Η Δάφνη Δαφνίου κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο και να γυρίσει το παιχνίδι, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Ανατόλια, σημειώνοντας την Τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Μάης Κωνσταντινίδης, μιλώντας στο infobasket για την εμφάνιση των παικτών του στάθηκε στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τους έδωσε και τη νίκη.

«Εχουμε μία βιασύνη, η οποία είναι δικαιολογημένη λόγω του νεαρού της ηλικίας.  Τα περισσότερα παιδιά αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά μία τέτοια κατάσταση, αυτής της κατηγορίας και τέτοιας δυναμικότητας του αντιπάλου. Ο μόνος δρόμος για να προχωρήσει αυτή η ομάδα και να επιτύχει, όπως ορίζει ο καθένας την επιτυχία, είναι να παίξει άμυνα. Αν δεν το κάνει δεν έχει καμία τύχη.», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Δάφνης και συνέχισε.

«Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε 36 πόντους, από μία καλή ομάδα, πολύ δουλεμένη με συνοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, με δύο τρικ αμυντικά που κάναμε καταφέραμε να δεχτούμε μόνο 19. Τέσσερις πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο, αν δεν τρως, θα βάλεις.  Ακόμα και άστοχοι να είμαστε, που ήμασταν, χαρακτηριστικά είχαμε 5/15 βολές και 18/41 δίποντα, είναι κακά ποσοστά. Όμως ήρθε η νίκη που ήταν δίκαιη».

Η ομάδα πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, γεγονός που τονώνει το ηθικό των παικτών. «Μέσα από την προσπάθεια, η οποία αν μεταφραστεί σε νίκη που το τελευταίο διάστημα συμβαίνει, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα για εμάς. Αυτό δεν είχαμε αρχικά».

Το Σάββατο (23/11), η ομάδα του Χαϊδαρίου καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Τρίτωνα. «Δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που ξέρουμε καλά, την γνωρίζουμε από την περσινή χρονιά. Διεκδικήσαμε μαζί και την άνοδο. Ο Τρίτωνας έχει ομοιογένεια, έχει κρατήσει αρκετά παιδιά από το περσινό ρόστερ. Όπως και εκείνοι έτσι και εμείς δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε. Θα κάνουμε το σκάουτιγκ και θα πάμε να παίξουμε».