Κωστής: «Κρίθηκε στην εμπειρία των δικών μας παιδιών»

Ο Διαγόρας πέτυχε τη δεύτερη του νίκη στο θεσμό του Κυπέλλου κόντρα στην Ελευθερούπολη, συνεχίζοντας τη θετική του πορεία με επόμενο αντίπαλο τον Αμύντα στο κλειστό “Σταύρος Βενέτης”.
Ο βοηθός προπονητή, Φοίβος Κωστής τόνισε πως το θετικό αποτέλεσμα κρίθηκε στην εμπειρία που διαθέτει η ομάδα και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προσπάθεια της Ελευθερούπολης στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία.

“Κατ’αρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελευθερούπολης. Γνωρίζαμε ότι είναι ένα πολύ δυνατό και συμπαγές σύνολο, ειδικά μέσα στην έδρα του.Για μας ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι που το αντιμετωπίσαμε από την αρχή σοβαρά στα πλαίσια της προετοιμασίας μας για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Το αποτέλεσμα, νομίζω ότι κρίθηκε στην εμπειρία των δικών μας παιδιών, καθώς έχουμε το ευτύχημα να διαθέτουμε ένα ρόστερ με παίκτες που έχουν πρωταγωνιστήσει τα προηγούμενα χρόνια στην κατηγορία. Ένα εύστοχο δικό μας τρίποντο και ένα άστοχο των αντιπάλων στα τελευταία λεπτά, δείχνει ότι το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό ανάμεσα στις δύο ομάδες καθ’όλη την διάρκεια.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην προσπάθεια της Ελευθερούπολης στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία. Εμείς, απλά συνεχίζουμε κοιτώντας όχι μακρύτερα από την επόμενη προπόνηση, με στόχο να φανούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος”.