Κωστόπουλος: «Η μεγαλύτερη νίκη μας»

Τη μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς σημείωσε ο Ηρακλής στο κλειστό του Αγίου Θωμά επί του Αμαρουσίου, μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με τον “γηραιό”. Ετσι τη χαρακτήρισε και ο Θωμάς Κωστόπουλος μιλώντας στο iraklis.org αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα…

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Ξεκινήσαμε νευρικά το πρώτο ημίχρονο ενώ παράλληλα οι δύο διαιτητές μας φόρτωσαν με φάουλ (3-11). Αλλάξαμε αμυντική τακτική στη συνέχεια και με σύνθετες άμυνες προστατεύσαμε τους παίκτες μας στη συνέχεια» τόνισε ο νεαρός προπονητής του Ηρακλή, προσθέτοντας τα εξής:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμήσαμε είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας σε άμυνα και επίθεση και με σωστές επιλογές καταφέραμε να βάλουμε εύκολα καλάθια. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και πάθος παίρνοντας μια σπουδαία νίκη. Από αύριο συγκεντρωνόμαστε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε το Μαρούσι για τη φιλοξενία του που ήταν άψογη και μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο».