Κωστόπουλος: «Ολα για την άνοδο»

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, Θωμάς Κωστόπουλος, μίλησε στον «Arena FM 89,4» για τα μπαράζ με την ΑΕΚ και για το γεγονός πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την άνοδο της στην Α2 .

Για τη χτεσινή νίκη του Ηρακλή: «Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση, δεν ήμασταν συνεπείς στο πλάνο, αλλά συνέχεια βελτιωθήκαμε και κερδίσαμε. Έχουμε δυο ματς ακόμη, ένα ακόμη για την κανονική διάρκεια κι άλλο ένα του μπαράζ με την ΑΕΚ, λογικά, στο Βόλο».

Για το πιθανότατο μπαράζ με την ΑΕΚ για την άνοδο στην Α2: «Είναι λυπηρό να μιλάμε για ένα μπαράζ μεταξύ ΑΕΚ και Ηρακλή για την άνοδο στην Α2, όταν ήταν στις πρώτες θέσεις τα περασμένα χρόνια στην Α1. Η ΑΕΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα, με πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες. Και εμείς, όμως, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα τα δώσουμε όλα».

Για τους τραυματισμούς που είχε  φέτος η ομάδα: «Ναι, είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Και ο Νεοφυτίδης, ο Πασαλίδης, (συμπλήρωσε το εδώ, δεν κατάλαβα τι είπε).

Για το γεγονός πως απώλεσε την δυνατότητα να πάρει το εισιτήριο για την απευθείας άνοδο: «Άμα είχαμε κόσμο και στο ματς με τη Βέροια στο Ιβανώφειο, πιστεύω δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε. Είχε την ατυχία ο Ηρακλής να τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές, για πράγματα που δεν έγιναν ποτέ και αυτό στοίχισε στην ομάδα».