Κόκκινος: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ξεκινά σε λίγες  μέρες και ο Ηρόδοτος, ως πρωτοεμφανίζομενος στις Εθνικές κατηγορίες περιμένει να αρχίσει το… ταξίδι του. Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Κόκκινος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  για τους στόχους της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται για να αναδειχθούν νέα ταλέντα.

Αναλυτικά:

Για τον Ηρόδοτο και τους στόχους του στο 2ο όμιλο Νότου της Γ’ εθνικής:

«Γνωρίζοντας ότι φέτος θα κοπούν οι πολλές επιχορηγήσεις το καλοκαίρι αποφασίσαμε να στηριχτούμε σε νέα παιδιά. Θα δώσουμε την ευκαιρία σε όσους παίκτες μπορούν να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο να το αποδείξουν και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί. Το μπάτζετ μας είναι περίπου στα 15 χιλιάδες ευρώ. Στόχος μας είναι να δώσουμε ευκαιρία στα νέα παιδιά να αναδειχθούν κι αν έρθει η παραμονή θα είναι ότι καλύτερο. Φτιάξαμε μία ομάδα που θα μπορεί να έχει και συνέχεια γιατί ο μέσος όρος είναι στα 21 χρόνια».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής :

«Ο 2ος όμιλος είναι ο πιο δυνατός. Οι περισσότερες ομάδες είναι ενισχυμένες με παίκτες ανώτερων κατηγοριών και όπως καταλαβαίνετε το έργο μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Πιστεύουμε ότι γίνεται καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο και δεν νομίζω ότι μέσα στην έδρα μας θα περνάει καμία ομάδα εύκολα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί».