«Κύριε Δήμαρχε, να τους χαίρεσαι…»

Ανακοίνωση με… πολύ νόημα για την αδυναμία της να προπονηθεί χθες στο κλειστό της Κανήθου εξέδωσε η Χαλκίδα, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο… Σχηματάρι! Σήμερα, πάντως, έγινε κανονικά προπόνηση στο κλειστό της Κανήθου, με την ομάδα της Εύβοιας να προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για τον αγώνα του Σαββάτου με το πρωτοπόρο Ψυχικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η χθεσινή προπόνηση της ομάδας έγινε τελικά στο κλειστό γήπεδο του Σχηματαρίου. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στις τοπικές αρχές του Δήμου Τανάγρας και συγκεκριμένα στον αντιημαρχο κύριο Αντώνη Καννέλο, ο οποίος μας άνοιξε ο ίδιος το γήπεδο, ενώ δεν είχε καν υπάλληλο.

Νιώθουμε βαθύτατα υποχρεωμένοι τόσο για τη μεγάλη εξυπηρέτηση που παρείχαν στην ομάδα μας, όσο και για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Σε ότι έχει να κάνει με το Δήμο Χαλκιδέων, να τονίσουμε ότι για άλλη μια φορά στέκεται εμπόδιο στην ομάδα της πόλης. Της ομάδας που έχει πάνω από 300 αθλητές στις τάξεις της……Της μοναδικής ομάδας της πόλης που κάνει υψηλό πρωταθλητισμό… Κύριε Δήμαρχε να τους χαίρεσαι…. Ξέρεις εσύ για ποιους λέω…. Το μόνο που κάνουν αυτοί οι κατά τα άλλα αρμόδιοι είναι να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ομάδων-μαγαζιών.

Αλλοι ματώνουν κι άλλοι απλά θυσαυρίζουν με τις ευλογίες σας…».