Μπεχλιβάνης: «Μας έδωσε ώθηση ο κόσμος»

iraklis_logoΤο γεμάτο Ιβανώφειο μπορεί να άγχωνε τους παίκτες του Ηρακλή πριν ξεκινήσει το ματς με την Αγία Παρασκευή, αλλά οι παίκτες του «γηραιού» εντός παρκέ έδειξαν ότι βρήκαν τρόπο για να ξεπεράσουν το συγκεκριμένο… πρόβλημα. Κλειδί σ’ αυτό έπαιξε ήταν ο ίδιος ο κόσμος και η ώθηση που έδωσε στους παίκτες, ώστε να «χτίσουν» μία διαφορά που οδήγησε στην εύκολη νίκη, όπως δήλωσε στον Arena FM 89,4 ο πλέι μέικερ του Ηρακλή Κώστας Μπεχλιβάνης, που αναφέρθηκε τόσο στην άνετη επικράτηση, όσο και στους στόχους που έχουν θέσει για τη χρονιά.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Αγία Παρασκευή:»Σίγουρα ήταν το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος όπου υπήρχε άγχος με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών. Ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι, πήραμε από νωρίς διαφορά, ήμασταν εύστοχοι και στη τελική πήραμε μια εύκολη νίκη».
Για την δυναμικότητα της Αγίας Παρασκευής: «Ακόμα δε μπορώ να ξέρω την δυναμικότητα της κάθε ομάδας. Στο πρώτο παιχνίδι η Αγία Παρασκευή νίκησε μια δυνατή ομάδα, τον Φιλαθλητικό οπότε δε μπορούμε να πούμε πως είναι μια αδύναμη ομάδα. Απλά περιορίσαμε τα ατού της αντίπαλης ομάδας και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».
Για τη στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση και το περιμένουμε να μας βοηθήσει και στα επόμενα παιχνίδια ώστε να μη περνάει κανείς από το Ιβανώφειο».
Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος είναι να μη χάσουμε κανένα παιχνίδι στη έδρα μας και από εκεί και πέρα να κάνουμε όσο το δυνατό καλύτερα παιχνίδια εκτός. Πρώτα θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και θα θέσουμε τους στόχους μας μέσα στη χρονιά».
Για το παιχνίδι στον Λαγκαδά: «Ο Λαγκαδάς έχει μια από τις δυνατότερες έδρες του πρωταθλήματος. Μια νίκη θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για να κάνουμε μια καλή πορεία. Θα υπάρχει ένταση και θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα».