Κ. Σορώτος: «Έτοιμο το… παζλ κατά 90%»…

Η προσθήκη στο ρόστερ του Εθνικού του Νίκου Ψυλέα αποτελεί ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ που ‘χει στο μυαλό του ο κόουτς των Πειραιωτών Κώστας Σορώτος. Ο έμπειρος τεχνικός, μάλιστα, φρόντισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook να επισημάνει ότι με την απόκτηση του Ψυλέα το ρόστερ είναι έτοιμο κατά 90%, αλλά παράλληλα διευκρίνισε ότι «… με τις μεταγραφές μόνο, κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα», στέλνοντας έτσι το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για τη σκληρή δουλειά που αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι!

Το σχόλιο του έμπειρου τεχνικού αναφέρει: «Με την απόκτηση και του Νίκου του Ψυλέα μετά από αυτές του Τάσου του Μούκα, του Γιώργου Κουκά, του Φαίδωνα Παγώνη και του Κωστάκη του Ζώρζου, συμπληρώθηκε το ρόστερ της ομάδας κατά το 90%. Η διοίκηση του Εθνικού όπλισε την ομάδα με παιδιά που έχουν εξαιρετική ποιότητα και πάνω από όλα ήθος και προσωπικότητα όμως με τις μεταγραφές μόνο κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα. Πρωτάθλημα και άνοδο παίρνεις με την πολύ δουλειά, την πολύ υπομονή, την όμορφη καθημερινότητα και την τοποθέτηση του εγώ κάτω από την ομάδα. Μακάρι να πάνε όλα καλά για να δικαιωθούν οι άνθρωποι της διοίκησης που επένδυσαν και θα συνεχίσουν να επενδύουν σε μπασκετικούς παραμέτρους και όχι στον χουλιγκανισμό και στο παρασκήνιο και αυτό οφείλουν να το σεβαστούν οι φορείς του μπάσκετ γιατί τέτοιες νοοτροπίες και αγάπη για τον σύλλογο και το άθλημα σπανίζουν στις μέρες μας… Καλώς ήρθατε παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε».

Στο συγκεκριμένο post του Σορώτου υπήρξε μεταξύ άλλων και σχόλιο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Εθνικού, του Νίκου Ψυλέα. «Καλώς σας βρήκα κόουτς… Ο Εθνικός είναι μια όαση στο ελληνικό μπάσκετ με ανθρώπους με μεράκι και στόχους, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να βάλουμε το ΕΓΩ μας κάτω από την ομάδα και με υπομονή και επιμονή και δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας…», αναφέρει.