«Λάσπη στον ανεμιστήρα…»

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Ηρακλή ήταν η σειρά του Αιγάλεω να απαντήσει σχετικά με τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ομάδος Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ σχετικά με τον χθεσινό αγώνα που έγινε στο γήπεδο μας, διότι στρέφεται εναντίον όλων, πετά λάσπη στον ανεμιστήρα και όπου πάει.

Ο χθεσινός αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θηρών, με τον ΚΟΜΙΣΑΡΙΟ να εξαντλεί την αυστηρότητα του, ως προς τους θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα, 12 από το ΑΙΓΑΛΕΩ και 3 από τον ΗΡΑΚΛΗ. Στο 4΄ λεπτό του αγώνα ο ένας εκ των διαιτητών του αγώνα Κ. ΤΣΩΝΟΣ ζήτησε την απομάκρυνση του μέλους της ομάδος μας Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ από την εξέδρα όπως και έγινε. Επίσης στο Β΄ ημίχρονο οι διαιτητές ζήτησαν την απομάκρυνση όλων των παραβρισκόμενων θεατών στις εξέδρες όπως και έγινε. Όσον αφόρα την κροτίδα ήταν σε εξωτερικό χώρο του γηπέδου.

Κύριοι διοικούντες του ΗΡΑΚΛΗ οι διαιτητές ηταν καλοί όταν καλύψατε την διαφορά των -19 πόντων που χάνατε στο Α ημίχρονο και ισοφαρίσατε σε 55-55 πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και κακοί στο τέλος ενώ χάσατε με διαφορά 13 πόντων, πραγματικά εκπληκτική η λογική σας. Δυστυχώς κύριοι του ΗΡΑΚΛΗ, μικροί παράγοντες σε ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!!!

Το σωματείο μας είχε φροντίσει ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις:

α) αυξημένη αστυνομική παρουσία
β) ονομαστική λίστα παραβρισκόμενων

και ο,τι άλλο ζήτησε ο ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ του αγώνα

Επίσης σε ο,τι αφόρα τον Κ. ΚΑΡΒΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, για τον οποίον πολλά γράφονται τον τελευταίο καιρό σε διάφορα μπλοκ δηλώνουμε τα ακόλουθα: είναι μέλος του σωματείου μας, διακεκριμένο μέλος της Μπασκετικής οικογένειας, εγνωσμένου ήθους και ηθικής, η δε προσφορά του στο Μπάσκετ ανεκτίμητη.

Από πότε το να στηρίζεις την ομάδα της πόλης σου είναι ποινικό αδίκημα κύριοι??

Όλα τα παραπάνω τα παραθέτουμε με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας, καλή συνέχεια στο φίλο σωματείο του ΗΡΑΚΛΗ και καλα μυαλά στους παράγοντες του».