Λέει αντίο στα παρκέ ο Δημήτρης Τσακίρης στα 48 του

Η Κυριακή 8/5/22 θα είναι μία από τις πιο δύσκολες για τον Δημήτρη Τσακίρη και για τον Έσπερο Καλλιθέας. Κι αυτό διότι ο έμπειρος άσος μετά από πολλά χρόνια στα παρκέ, πήρε τη μεγάλη απόφαση στα 48 του χρόνια να πει αντίο στα παρκέ. Και στο ματς του Εσπέρου Καλλιθέας κόντρα στη Ν. Κηφισιά, θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα με το “αστέρι” του Εσπέρου.

“Αυτήν την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 ο Δημήτρης Τσακίρης θα φορέσει στα 48 του για τελευταία φορά σε επίσημο ματς τη φανέλα με το αστέρι του Έσπερου κόντρα στη Νέα Κηφισιά (έναρξη 17.00) . Ο Τσακίρης που στα 17 του έπαιξε για πρώτη φορά με τον Έσπερο στην Α2 κόντρα στην Κομοτηνή πετυχαίνοντας μάλιστα και 5 πόντους, ήρθε ξανά πέρυσι στον Έσπερο και ήταν όλη αυτήν την διετία (μαζί φυσικά με τον Περικλή Ταυρόπουλο) ο μεγαλύτερος συνδετικός κρίκος με το παρελθόν, όχι μόνο όταν αγωνιζόταν αλλά κυρίως από τον πάγκο, ενισχύοντας διαρκώς τους νεότερους για να φτάσουν στη νίκη”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Καλλιθεάτικου συλλόγου, καλώντας τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τον Τσακίρη σ’ αυτή την τελευταία του “παράσταση” ως παίκτης. “Με απίστευτες θυσίες για να έρχεται στην προπόνηση μετά τη δουλειά από το Λουτράκι αν και είχε ξυπνήσει στις 6 το πρωί, αλλά και τεράστια συνεισφορά για να βρει ο Έσπερος χορηγούς και να κρατήσει το χαρακτήρα μιας ενωμένης παρέας στη διάρκεια και αυτής της πολύ δύσκολης χρονιάς.
Καλούμε όλους αυτούς που έπαιξαν στον Έσπερο πλάι στον Τσακίρη να είναι την Κυριακή στο κλειστό Έσπερος να τον αποθεώσουμε για ό,τι έκανε για την ομάδα μας”, καταλήγει.

Φρόντισαν βέβαια να δημιουργήσουν και ένα πολύ ωραίο video, το οποίο επιμελήθηκε ο Ιορδάνης Παραδεισόπουλος για τον Δημήτρη Τσακίρη.