Λίβανος: «Το άγχος το έχουν οι γηπεδούχοι»

Η Αναγέννηση Φλόγας κερδίζει μέχρι στιγμής χωρίς ιδιαίτερο κόπο τον τίτλο για τα πιο… χιτσκοκικά φινάλε της Β’ Εθνικής καθώς έχει πάρει μέρος σε τρεις παρατάσεις σε τέσσερις αγωνιστικές. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο αγώνας με τη Χαλκηδόνα να αποτελέσει άλλο ένα ντέρμπι για την ομάδα του Γιάννη Λίβανου

«Όπως όλα τα τοπικά ντέρμπι, έτσι και αυτό αναμένεται να είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Όμως το άγχος το έχουν οι αντίπαλοι μας οι οποίοι προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να θέλουν να κάνουν την αντεπίθεση τους. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας φέρει στις πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας» λέει ο προπονητής της Αναγέννησης.

«Είμαστε μία εντελώς καινούργια ομάδα, με αρκετούς παίκτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από τη κατηγορία. Τα πολλά νέα πρόσωπα έχουν καθυστερήσει το «δέσιμο» της ομάδας αλλά είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό. Τα παιδιά στα ματς αλλά και καθημερινά στις προπονήσεις μου αποδεικνύουν την τρομερή διάθεση και θέληση που έχουν για να πετύχουν. Πιστεύω ότι θα μπορώ να αναφερθώ στους στόχους μας, μετά το πέρας των πρώτων οκτώ αγωνιστικών όταν θα έχω και μία πιο σαφή εικόνα για τις υπόλοιπες ομάδες» συνεχίζει ο Λίβανος, που δεν θα έχει απουσίες στο κυριακάτικο ματς με τη Χαλκηδόνα.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Νίκος Βορνίτης δεν ταλαιπωρείται πλέον από γαστρεντερίτιδα και την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά.

Πηγή: northbasket.gr