Λίβανος: «Στόχος η πρώτη οκτάδα»

Η ήττα από το Ηράκλειο έσπασε το νικηφόρο σερί που είχε δημιουργήσει η ΜΕΝΤ (3-0), ωστόσο για μία ακόμη αγωνιστική έδειξε καλό πρόσωπο. Ο Γιάννης Λίβανος μίλησε στο Northbasket για την ήττα στο Ηράκλειο τονίζοντας πως… «αν και είχαμε πολύ καλή απόδοση, δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο. Οι καλές εμφανίσεις από μόνες τους δεν αρκούν στο να φέρουν βαθμούς στην ομάδα.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο όπου ήμασταν νωθροί και δεν είχαμε ταχύτητα στο τρόπο παιχνιδιού μας, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια ήμασταν εξαιρετικοί. Σε κανένα σημείο δεν φοβηθήκαμε, ήμασταν καλά διαβασμένοι και παραμείναμε μέσα στη διεκδίκηση της νίκης. Όμως στα τελευταία δύο λεπτά, κάποιες λανθασμένες επιλογές μας στέρησαν τη νίκη».

Οσον αφορά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου που ακολουθεί, ο νεαρός προπονητής λέει: «Σε αυτή τη κατηγορία όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Ανεξάρτητα από το αν αγωνιζόμαστε με τη πρώτη ή την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, τα αντιμετωπίζουμε όλα με την ίδια σοβαρότητα. Η Νίκη διαθέτει μία πλήρη ομάδα, με έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή και δικαίως βρίσκεται τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Εμείς αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να βρισκόμαστε μέσα στη πρώτη οκτάδα».

Πηγή: northbasket.gr