Λαβύρινθος οι τελευταίες αγωνιστικές

Φίλοι μου γεια σας
Με το παλάτι του βασιλιά Μίνωα μοιάζει η φετινή Α2, με τα υπόγειά της να κρύβουν ένα λαβύρινθο και τις ομάδες να προσπαθούν να βρουν και να ακολουθήσουν τα σωστά μονοπάτια, με μοναδική βοήθεια κουβάρια κλωστές, τα οποία θα τις οδηγήσουν είτε στη σωτηρία, είτε στην άνοδο!
Ένα από αυτά τα κουβάρια ακολούθησε η ομάδα της Κρήτης, το Ρέθυμνο και στην άκρη του νήματος βρήκε το πολυπόθητο δεύτερο εισιτήριο που είχε απομείνει για την επιστροφή του στην Α1.
Πάει το ένα λοιπόν. Μας έμειναν μόνο δύο κουβάρια που η άκρη τους οδηγεί στην παραμονή ή, στη Β’ εθνική. Το ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν το σωστό δρόμο ή θα παρασυρθούν σε αυτόν που έχει πάρει η Νήαρ Ηστ εδώ και πολύ καιρό, θα το δείξει η συνέχεια του πρωταθλήματος.
Σκέτος λαβύρινθος, λοιπόν, οι τελευταίες επτά αγωνιστικές και οι ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή με 33 βαθμούς και κάτω θα έχουν τις ευκαιρίες τους και θα προσπαθήσουν να βρουν τη σωστή διαδρομή για την παραμονή.
Ρυθμιστές και στον άχαρο ρόλο της… Αριάδνης για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο, οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και που μέχρι πριν λίγο καιρό διεκδικούσαν ή ήλπιζαν σε άνοδο.
Αυτή η κατάσταση κρατάει χρόνια ολόκληρα και θα συνεχίζει να υπάρχει όσο δεν αποφασίζουν οι άνθρωποι της Ε.Ο.Κ. να βάλουν play–off, για τη δεύτερη θέση τουλάχιστον, ώστε να μην υπάρχει η αδιαφορία που παρατηρείται από τις ομάδες, ιδιαίτερα τις τελευταίες αγωνιστικές.
Εδώ θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από την επόμενη αγωνιστική(24η ) και μέχρι το τέλος της περιόδου της Α2 θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τα παιχνίδια ανάμεσα στους ουραγούς και όχι αυτών με αντιπάλους αδιάφορες ομάδες όσο μεγάλες νίκες κι αν κάνουν και ο λόγος είναι προφανής.
Στο παιχνίδι της ημέρας τώρα που είναι το ΑΕΚ Άργους – Κόροιβος Αμαλιάδας για να κάνω τα καθιερωμένα σχόλια.
Στο λαβύρινθο που ανάφερα πιο πάνω, προστέθηκε και το Άργος που αν κοιτάξουμε το πρόγραμμά του μάλλον έχει πάρει λάθος δρόμο και αν δεν προσέξει πηγαίνει κατευθείαν πάνω στον Μινώταυρο (βλέπε Β’ εθνική) ειδικά αν ισχύουν και οι φήμες περί οριστικής αποχώρησης του Λιούις (τότε, όχι με κουβάρι ούτε με GPS δεν τον βρίσκει!!!) το έργο του γίνεται πολύ δύσκολο.
Από την άλλη ο Κόροιβος προσπαθεί να διαψεύσει όλους όσους πιστεύανε – και εγώ μέσα σε αυτούς – ότι θα είναι η επόμενη ομάδα που θα ακολουθήσει τη Νήαρ Ηστ στη Β’ εθνική και με μία τεράστια βαθμολογική όσο και ψυχολογική νίκη φώναξε παρών έστω και την ύστατη ώρα.
Η αλήθεια είναι ότι μετά τη διακοπή του Πάσχα οι ομάδες της ουράς θα κάνουν ένα σερί νικών που θα μας κάνουν να αναρωτιόμαστε γιατί οι ομάδες αυτές δεν ανεβαίνουν κατηγορία!!! Αλλά έτσι συμβαίνει πάντα αυτήν τη περίοδο…
ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!
Σας εύχομαι καλό Πάσχα

Χρήστος Πετρόπουλος